Stokke® Scoot™

De Stokke® Scoot™ is ontworpen als compacte kinderwagen, gemakkelijk vouwbaar en draagbaar met een hand. Een reiswieg zou niet in dit concept passen. Wel is er de optionele Scoot™ Softbag - de perfecte plek voor pasgeboren kindjes onderweg. De Stokke® Scoot™ Softbag is een nieuwe accessoire, speciaal ontworpen voor de Stokke® Scoot™ kinderwagen. Het kan vanaf de geboorte tot een leeftijd van ongeveer 6 maanden gebruikt worden. Een veilig plekje voor kleine reizigers om in comfort van de rit te genieten. Reiswiegen zijn beschikbaar voor de Stokke® Xplory® and Stokke® Crusi™ kinderwagens.
De Stokke® Scoot™ is gecertificeerd voor een maximaal gewicht van 15 kg.

De Stokke® Scoot™ textielen dienen apart gewassen te worden!

De kap en zonneklep kunnen alleen op de hand gewassen worden. Rits eerst de zonneklap af en verwijder de voorste rib van de kap. Was de kap en zonneklep apart.
 
Bekleding van het stoeltje kan in de machine op 40°C gewassen worden, het muggennet op 30°C. De inkooptas en regenhoes mogen alleen met een vochtige doek afgenomen worden, waarna al het overtollige vocht met een droge doek afgenomen moet worden.

Zie de gebruiksaanwijzijng voor verdere informatie.

Alleen de Stokke® iZi Go™ past op het Stokke® Scoot™ chassis. De Stokke® iZiSleep™ past niet.
De Stokke® PramPack™ is de ultieme transport-oplossing voor bijna iedere kinderwagen, natuurlijk ook voor de Stokke® Scoot™ (met ruimte over voor andere spullen). Een kleinere transport-oplossing alleen voor de Stokke® Scoot™ zou niet te gebruiken zijn voor de meeste andere kinderwagens.
De Stokke® Scoot™ kinderwagen kan vanaf de geboorte gebruikt worden, ook al heeft deze geen reisweig. De relevante Europese veiligheidsnorm voor kinderwagens, EN 1888, geeft een minimale hoek van 150° tussen bodem en rugleuning voor gebruik met een pasgeboren kindje. Het zitje van de Stokke® Scoot™ voldoet hier aan.
Nee, het zitje van de Stokke® Xplory®/Crusi™ past niet op het onderstel van de Stokke® Scoot™.
De Stokke® Scoot™ is een "actieve" kinderwagen. Het is gemakkelijker voor het kind om er in en uit te klimmen zonder veiligheidsbeugel.

De Stokke® Scoot™ kinderwagen is compatibel met de meeste Stokke® kinderwagen accessoires, zoals de Stokke® Slaapzak met donsvulling , de Schaapsvacht, Luiertas, Parasol, Bekerhouder en PramPrack. De Voetenzak (Foot Muff) past niet goed in de Stokke® Scoot™. Daarvoor in de plaats is er de Stokke® Scoot™ Softbag om uw baby warm te houden in de Stokke® Scoot™ kinderwagen.

De kap van de Stokke® Scoot™ heeft een UV-beschermingsfactor van 50+.
Opgevouwen heeft de Stokke® Scoot™ de volgenden afmetingen: H 37 cm x B 70 cm x  D 54,5 cm.
Uitgevouwen, met het handvat in de hoogste positie: H 110 cm x B 86 cm x D 54,5 cm.