Garantie - Service Na Verkoop

Reclamaties op onze producten worden in eerste instantie door onze winkeliers verwerkt. Wij verzoeken u de winkel waar u het product gekocht heeft te contacteren, het probleem duidelijk uit te leggen en het serienummer van het product door te geven.

Als het moeilijk is om contact op te nemen met de oorspronkelijke winkel, kunt u ook een ander Stokke® verkooppunt contacteren. Via onderstaande link kunt u uw dichtstbijzijnde verkooppunten vinden:

http://www.stokke.com/nl-nl/about-stokke/where-to-buy.aspx

Afhankelijk van het product en de aard van het probleem, kan men voor u in de winkel een vervangend onderdeel bestellen, het product in zijn geheel laten vervangen of laten repareren. Of dit onder garantie aangeboden kan worden hangt af van de vraag of de reclamatie binnen de garantieperiode valt. Meer informatie over Stokke® productgarantie en hoe u uw product voor de verlengde garantie van Stokke® kunt registreren vindt u via de volgende link:

https://guarantee.stokke.com

Verlengde garantie wordt alleen aangeboden op onze primaire producten, niet op accessoires. De serienummers van deze produkten vindt u hier:

- Xplory® wandelwagen: onderkant, tussen de voorwielen.
- Xplory® kap, Style Kit, Winter / Zomer Kit: textiel-code op het label aan de binnenkant van de kap.
- Tripp Trapp®: op de onderkant van de stoelpoot.
- Sleepi™: op de multiplex matrasbodem. - Care™: onderop de bovenste plank.
- Keep™: op de korte zijde van een van de planken.
- Newborn Set™: op een sticker op de buitenschaal.
- HandySitt®: onderkant van de zitting .
Bij Stokke® hebben we het volste vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en bieden we een verlengde garantie op de belangrijkste producten in onze collectie. De verlengde garantie van Stokke® geeft u als eigenaar van een Stokke® product recht op een extra garantie op fabricagefouten van meerdere jaren bovenop de wettelijk voorgeschreven garantieperiode (meestal 1 jaar). De verlengde garantie is van toepassing op alle hoodfproducten in de Stokke® collectie, niet op de accessoires.

Verlengde garantie wordt alleen toegekend na de registratie van het Stokke® product. De eenvoudigste manier om dit te doen is online via de onderstaande link, waar u een klantaccount kunt aanmaken voor uzelf en daarop al uw Stokke® producten kunt laten registreren.

https://guarantee.stokke.com

U kunt ook de Stokke® garantiekaart, die met het product meegeleverd wordt, invullen en opsturen. In beide gevallen bent u verplicht om uw persoonlijke gegevens, evenals productdetails zoals datum/plaats van aankoop en het serienummer, in te vullen. Zorg ervoor dat de kaart juist en volledig ingevuld is. Na het voltooien van de registratie, ontvangt u een registratiebewijs. Deze dient u samen met het originele aankoopbewijs zorgvuldig te bewaren. De verlengde garantie van Stokke® is alleen geldig wanneer zowel het registratiebewijs als het aankoopbewijs getoond kunnen worden en de gegevens op beide overeenstemmen.

Verlengde garantie van Stokke® is tevens geldig indien het product een cadeau was of tweedehands aangekocht is. Met andere woorden, de verlengde garantie geldt voor de huidige eigenaar van het product, zolang de reclamatie maar plaatsvindt binnen de garantieperiode en zowel het registratiebewijs als het originele aankoopbewijs overlegd kunnen worden.

Meer informatie over garantie op producten van Stokke® vindt u in de producthandleiding of via de bovenstaande link.