Verzendbeleid

Stokke's verzendbeleid geldt enkel voor bestellingen gedaan op stokke.com. Heeft u een bestelling geplaatst bij een officiële Stokke® retailer, gelieve de retailer te contacteren voor meer info.

Wij leveren uw bestelling zo snel mogelijk, bestellingen worden normaal de eerstvolgende werkdag verstuurd indien de bestelling geplaatst werd voor 16u.

Bestemmingen:
Stokke levert op dit ogenblik enkel in België. Wenst u te verzenden naar meerdere adressen, gelieve een bestelling te plaatsen voor elk adres. Bestellingen kunnen niet verstuurd worden naar postbusadressen


Alternatieven om te verzenden:
Stokke voorziet standaard levering door DHL Express in 4 tot 5 werkdagen. Bestellingen worden verstuurd op werkdagen van maandag tot vrijdag, met uitzondering van feestdagen. Gelieve rekening te houden met het feit dat weersomstandigheden, pieken in het hoogseizoen en feestdagen de verzending van uw bestelling kunnen vertragen.

Stokke noch de koeriersbedrijven leveren op

  • Nieuwjaarsdag
  • Paasmaandag
  • Koningsdag (27 april)
  • Hemelvaart
  • Pinkstermaandag
  • Kerstmis (25 en 26 december)

 

Het volgen van uw zendingen:
Zodra u een bestelling plaatst, krijgt u een tracking nummer toegezonden op uw geregistreerd e-mailadres zodat u steeds uw pakket online kan volgen met DHL Express. U kan ook op volgende link klikken: https://www.dhl.de/en/paket/information/sendungsverfolgung.html

 

Verzendkosten:

Order total

Shipping & Handling

€0 - €24.99
€25 - €74.99
€75 - €199.99
€200 - €499.99
€500 +

€5
€8
€10
€15
€20