Stokke® Scoot™

Stokke® Scoot™ ble utviklet som kompakt barnevogn som er foldbar og bærbar med én hånd. En babybag ville ikke ha passet til dette konseptet. Men vi tilbyr likevel Stokke® Softbag - perfekt for nyfødte på farten. Stokke® Scoot™ Softbag er et nytt tilbehør spesielt utviklet til Stokke® Scoot™ modellen. Den er egnet fra fødsel til ca 6 måneder. Et trygt og varmt sted sted for små passasjerer å slappe av mens de nyter turen. Babybager fåes til både Stokke® Xplory® og Stokke® Crusi™ barnevogner.
Stokke® Scoot™ er sertifisert for inntil 15 kg.

Stokke® Scoot™ tekstiler må vaskes separat!

Kalesjen og solbremmen må håndvaskes. Åpne først glidelåsen for å ta løs kalesjen og fjern deretter spilen. Vask kalesjen og solbremmen for selg selv.

Setetekstilene kan maskinvaskes ved 40 grader. Myggnettet kan maskinvaskes ved 30 grader. Handlevesken og regntrekket må kun tørkes av med fuktig klut. Gjenværende fukt må tørkes bort.

Kun Stokke® IziGo™ passer til Stokke® Scoot™ understell. Stokke® IziSleep™ passer ikke.
Stokke® PramPack™ konseptet er den ultimative transportløsningen for nesten alle barnevogner, selvfølgelig også Stokke® Scoot™ med ekstra plass til annet utstyr. En mindre transportløsning for kun til Stokke® Scoot™ ville ha ekskludert de fleste andre barnevogner.
Stokke® Scoot™ er egnet til nyfødte selv om den mangler egen babybag. Den europeiske sikkerhetsstandarden for barnevogner, EN 1888, krever en vinkel på minst 150 grader mellom setebunn og -rygg for at et sete skal være egnet for nyfødte. Stokke® Scoot™ er i samsvar med dette.
Nei, Stokke® Xplory® / Crusi™ sete er ikke kompatibelt med Stokke® Scoot™ understell.
Stokke® Scoot™ er en aktiv barnevogn. Det er lettere for barnet å komme seg inn og ut av vognen uten frontbøyle.
Stokke® Scoot™ er kompatibel med det meste av Stokke® barnevognstilbehør, som for eksempel dunpose, saueskinn, stelleveske, parasoll, koppholder og PramPack™. Stokke® fotpose er ikke egnet til Stokke® Scoot™. Derfor tilbyr vi en egen Stokke® Scoot™ Softbag til å holde babyen varm i Stokke® Scoot™.
Stokke® Scoot™ kalesjen har UV beskyttelsesfaktor 50+.

I sammenslått tilstand er målene til Stokke® Scoot™: H 37 cm x L 70 cm x B 54,5 cm.
I oppslått tilstand med håndtaket i høyeste posisjon er målene H 110 cm x L 86 cm x B 54,5 cm.

Vekt sete 3,7 kg
Vekt understell 8,1 kg.
Total vekt barnevogn 11,8 kg.

Sammenslått Scoot™ uten sete har høyde 24,5 cm.