Stokke® Sleepi™

Det er helt vanlig å finne mørke partikler I ubleket bomull, som ikke har undergått omfattende kjemisk behandling. Det dreier seg om biter av bomullkornets skall. Du kan anse det som bevis på at du har et naturlig og sikkert produkt. Alle Stokke® Sleepi™ tekstiler inkludert madrasstrekket oppfyller de høyeste Øko-Tex standarder for organisk tøy.
Med en tetthet på 35 kg/m³ og 40% kompresjon ved 3,7 kPa byr Stokke® Sleepi™ madrasser barnets kropp best mulig støtte. Madrassen til Sleepi™ Junior er noe tykkere fordi den er ment å brukes til større og dermed tyngre barn. Skumtypen som brukes i madrassene (polyuretan) brukes til vanlig i madrasser og er i samsvar med de seneste europeiske sikkerhetsstandarder for barnesenger. Stokke® Sleepi™ byr på en godt balansert ventilasjon ved hjelp av madrassens design, trekket og bunnen. For å sikre best mulig luftsirkulasjon, har undersiden av madrassen et rutemønsters som er spesielt utviklet for å fjerne overflødig kroppsvarme. Undersiden av madrasstrekket består av et netting-materiale og kryssfiner-bunnen har store åpninger for ytterligere å forbedre luftsirkulasjonen. Tilsammen hjelper disse egenskapene å holde barnet ditt kjølig og forbygger mugg.

Sleepi™ Cocomat kokosmadrass er et sertifisert fullt organisk alternativ som passer til både Stokke® Sleepi™ Mini og seng. Madrassen består av organisk kokosfibre (80%) og lammeull (20%), mens trekkene er av ubleket bommull. Den byr såvel på enestående lufting og isolerende egenskaper som hjelper til med å regulere barnes kroppstemperatur, som anti-støvmidd-egenskaper.
Spor av formaldehyd forekommer i alt naturlig treverk. Lakken from brukes til Stokke® Sleepi™ produktene er uten formaldehyd, mens limen kun inneholder litt formaldehyd. Mengdene formaldehyd er i samsvar med E1 kravene (det vil si mindre enn 0,75 deler formaldehyd per million etter ”European emission standards for formaldehyde”).
Tørk over din Stokke® Sleepi ™ med en fuktig (ikke våt!) klut. Tørk deretter av med en tørr klut inntil produktet er helt tørt. Unngå å bruke mikrofiberkluter eller vaskemidler, da disse kan skade lakken.
Stokke® Sleepi™ madrasstrekket kan håndvaskes på 40°C Husk å strekke trekket til riktig størrelse mens det enda er vått. Trekket må IKKE tromles. Skumfyllet kan håndvaskes ved 60°C og/eller skylles med varmt vann.

Yttertrekket på Sleepi™ Cocomat kokosmadrassen kan tas av og maskinvaskes ved 60°C. Vi anbefaler bruk av tisselaken. Skulle det likevel skje et lite uhell, bør yttertrekket fjernes og vaskes umiddelbart. Det indre materialet tørker fort i luften og behøver ikke maskinvaskes.
Rullene som følger med Stokke® Sleepi™ Mini og Seng kan kun brukes inntil stadiet hvor sidepanelet på Sleepi™ Sengen fjernes for å gi barnet egen adgang til sengen. Rullene må ikke brukes under Stokke® Sleepi™ Junior sengen, fordi dette vil true sengens stabilitet.
Gjennom sitt modulære konsept utgjør SLEEPI™ Sengen tre barnesenger, alt ettersom hvilket stadie barnet befinner seg i:
-Stokke® Sleepi™ Mini (ca. 0-6 måneder)
-Stokke® Sleepi™ Seng (ca. 6 måneder til 3 år, men kan også brukes fra fødselen av)
-Stokke® Sleepi™ Junior (ca. 3-10 år)

Sleepi™ kan kjøpes som Mini og som Seng. Stokke® tilbyr en Seng-forlengelse og en Junior-forlengelse som forvandler Mini til Seng og Seng til Junior. Mini og Seng leveres sammen med madrass. I tillegg tilbys Cocomat kokosmadrass til begge variantene. Sammen med forlengelses-settet kan du velge, hvilken madrass du vil kjøpe. I noen land finnes pakkeløsninger, i andre land er madrassen inkludert og i noen fås madrassen separat.

Til syvende og sist tilbyr vi SLEEPI™ Junior Extension som består av ytterligere deler som behøves for å bygge om Stokke® Bed til Sleepi™ Junior.
Alle Stokke® tekstiler og sengetøy består av 100% bomull eller frotté of kan maskinvaskes på 40°C.
Stokke® Sleepi™ oppfyller alle kravene til følgende britiske/europeiske standarder:

• BS EN 1130-1:1997 Furniture – Cribs and cradles for domestic use – Part 1: Safety requirements. Denne standarden omfatter sikkerhetskrav til alle produktets aspekter, som materialer, konstruksjon, stabilitet og til og med forpakning.
• BS EN 716-1:2008 Furniture – Children’s cots and folding cots for domestic use – Part 1: Safety requirements. Denne standarden fokuserer spesielt på sikkerhetskrav til brennbarhet, kanter og fremtredende deler, mellomrom mellom deler, smådeler, mulige knekk- og klemmepunkt osv.

Overensstemmelsessertifikat utstedt av det uavhengige, engelske testinstituttet Veritas kan fås på etterspørsel.
Øverste prioritet hos Stokke® er produktenes kvalitet og barnas sikkerhet. Vi legger derfor størst mulig vekt på å sikre at alle våres produkter er i samsvar med de nyeste internasjonale sikkerhetsstandarder for spedbarns- og barneprodukter.

Alt treverk i Stokke® Sleepi™ er fremstilt av dyrket bøk. Dette gir produktet styrke og holdbarhet. Stokke® tar naturvern på alvor og satser derfor på ansvarlig bruk av skogressurser fra europeiske skoger.

Lakkene som brukes i Stokke® Sleepi™ er i samsvar med den gjeldende sikkerhetsstandarden for leketøy EN 71-3 ""European Standard, Safety for toys, Migration of certain elements/Toxic Heavy Metals"". I tillegg er lakken fullstendig fri for formaldehyd.

Alle Stokke® Nursery tekstiler er godkjent av International Oeko-Tex Association og er sertifisert etter Øko-Tex Standard 100, Klasse 1, som betyr at de er garantert fri for skadelige stoffer.
Alle Stokke® produktene underligger lovfestete garantiforskrifter. Ved å registrere ditt produkt, har du tilgang til en enestående utvidet garanti. Du kan registrere dine Stokke® produkter på internettsidene våre ved å følge lenken nedenfor:

guarantee.stokke.com
Lakken som brukes til Stokke® Sleepi™ produktrekken er basert på vann og polyuretan. Begge variantene er i samsvar med den gjeldende sikkerhetsbestemmelsen EN 71 - 3, "European Standard, Safety for toys, Migration of certain elements/Toxic Heavy Metals", som er utviklet for å vise om løselige metaller kan tas opp av kroppen hvis et barn skulle tygge eller slikke på et lakkert produkt. Lakken som brukes til Stokke® Sleepi™ er fri for formaldehyde.

I tillegg til dette er Stokke® Sleepi™ I samsvar med den allmenne europeiske produktsikkerhetsstandarden for barnesenger EN 716-1 and EN 113-1.
Stokke® Sleepi™ Mini madrass:
Tykkhet: 9 cm.
Oval form med lengde 75 cm og bredde 58 cm.

Stokke® Sleepi™ Seng madrass:
Tykkhet: 9 cm.
Avlang oval form med lengde 122 cm og bredde 70 cm.

Stokke® Sleepi™ Junior madrass:
Tykkhet: 12 cm.
Lang med runde kanter: lengde 166 cm og bredde 74 cm.

Nye Stokke® Sleepi™ Cocomat kokosmadrass:
Til Sleepi™ Mini: lengde 74 cm, bredde 57 cm, høyde 5 cm.

For Sleepi™ Seng: lengde 120 cm, bredde 67 cm, høyde 8 cm.