Stokke® Xplory®
The Ultimate Connection Stroller,
Nieuw en verbeterd

Bij Stokke nemen we de feedback van onze klanten serieus om de producten te verbeteren.

De laatste verbetering aan het Stokke® Xplory® onderstel zijn een geïntegreerde bevestiging van de bekerhouder en boodschappentas, een intuïtieve knop om het onderstel in te klappen en een vergrendeling van de voorwielen.

Het in hoogte verstelbare zitje van de iconische Stokke® Xplory® brengt je kindje dichter bij jou. Dat bevordert de interactie, terwijl je samen de wereld verkent. Het doordachte ontwerp heeft een kleine draaicirkel, waardoor je moeiteloos door de stad manoeuvreert. Het zitje heeft twee rijrichtingen, voor ieder moment kies je het beste uitzicht voor je kindje. Er is geen andere kinderwagen die ouder en kind zo dicht bij elkaar brengt als de Stokke® Xplory®.

De bekerhouder is nu geïntegreerd in de duwstang

Intuïtieve knop om het onderstel in te klappen

 

Geïntegreerde bevestiging van de boodschappentas

Vergrendelbare zwenkwielen

 

Alle Stokke® Xplory® reiswiegen en zitjes passen op het verbeterde onderstel. Evenals de Stokke® iZi Go™ X1 en Stokke® iZi Sleep™ X3 van BeSafe® autostoelen. Alle los verkrijgbare accessoires passen ook, met uitzondering van de boodschappentas, deze wordt nu bevestigd met clips op het onderstel met serienummer 102AA0331324 en hoger.