Tripp Trapp chair in the forest
Tripp Trapp® – Europees fabricaat sinds 1972
Je weet dat de Tripp Trapp® een icoon is, maar wist je ook dat deze kinderstoel in Europa wordt gemaakt? Dat is altijd zo geweest. 
Tripp Trapp® wordt gemaakt in Europa, dicht bij de uitgestrekte bossen waar beuken en eiken eeuwenlang overvloedig groeien. 

Made in Europe. Made with quality.

Gemaakt in Europa.

Gemaakt met kwaliteit.


De Tripp Trapp® wordt voornamelijk gemaakt van Europees beuken en eiken, afkomstig uit de beste bossen in Midden-Europa. Deze bossen staan bekend om de kwaliteit en kwantiteit van het hout. Het hout dat wordt geselecteerd voor de Tripp Trapp® stoel heeft een mooie nerf, die elke stoel een unieke uitstraling geeft die na verloop van tijd steeds mooier wordt. Dit is belangrijk voor de Tripp Trapp®, omdat het een hoogwaardige designstoel is met een lange levensduur.

Je koopt niet alleen een iconische designstoel, je neemt een stukje natuur mee naar huis!

Keeping close tabs during every part of the process

We monitoren elk onderdeel van het proces Om Stokke partner te worden, moeten leveranciers voldoen aan strikte voorschriften voor de bosbouw en houthandel.  Zodra een nieuwe leverancier het selectieproces succesvol heeft doorlopen, bouwen we een goede, duurzame relatie op. Onze aanwezigheid zorgt ervoor dat de productie van de Tripp Trapp® stoel perfect is. Dit zorgt niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een beter toezicht op de hele waardeketen.  We begeleiden elk aspect van de ontwikkeling, productie en distributie, niet alleen voor de Tripp Trapp®, maar voor alle Stokke® producten. Elke leverancier, zakenpartner en lid van onze waardeketen ondertekent een overeenkomst met een gedragscode, waarin onze gezamenlijke verantwoordelijkheden worden beschreven. Zo waarborgen we goede werkomstandigheden, beloningen en productiemethoden.

De houtsoorten beuken en eiken staan onder ambachtslieden bekend om hun draagkracht, duurzaamheid en flexibiliteit. Ze zijn daarom een logische keuze voor duurzaam meubilair.
X
Craftsmanship Video
Video afspelen

De Tripp Trapp® is een ingenieuze, iconische stoel die een leven lang kan worden gebruikt. Het ontwerp van Peter Opsvik uit 1972 was werkelijk revolutionair. Sindsdien zijn hele generaties opgegroeid op een Tripp Trapp® stoel. Vandaag de dag is de Tripp Trapp® nog net zo actueel als toen.

Je kunt 'm met recht een klassieker noemen.

Tripp Trapp®

De stoel die met je kindje meegroeit™