Het ouderschap kan er zo uitzien
Parenting can be like this
or like that.
of zo.
50 jaar waarin we samen veel ontdekten.
Je kunt naar alle opvoedingstips luisteren die je onderweg aangereikt krijgt, of juist alle adviezen in de wind slaan. Uiteindelijk draait 't gewoon om jullie tweeën en dat jullie het samen uitzoeken.
X
Tripp Trapp® 50th Anniversary
Bekijk de film
 
Band tussen ouder en kind
Hoewel de tijden zijn veranderd, staat elke nieuwe ouder nog steeds voor een raadsel. Samen aan tafel met hun gezin zijn kinderen in staat om contact te maken met de mensen die het meest om hen geven. Die band zorgt ervoor dat ouder en kind close worden, communiceren en het allemaal samen ontdekken.
Parenting Connection
Bewegingsvrijheid
Net als vroeger biedt het verstelbare ontwerp bewegingsvrijheid met zowel in diepte als hoogte verstelbare zit- en voetenplank. Als de stoel goed is ingesteld, weet je zeker dat je kind op elke leeftijd de juiste zitpositie heeft.
Freedom of Movement
Tripp Trapp® Turns 50 Years!

Wij geven kinderen een eigen plek aan tafel sinds 1972.

Toen de Tripp Trapp® voor het eerst werd geïntroduceerd, was dit een baanbrekende verandering in de categorie kinderzitjes. Nog nooit eerder had iemand zoiets gezien. Geniaal in zijn eenvoud en comfortabel bruikbaar in elk stadium van de kindertijd en daarna.

Om de 50e verjaardag te vieren van de stoel die met je kindje meegroeit, biedt Stokke met gepaste trots een bijzondere Limited Edition jubileumcollectie aan. Hoogwaardig vakmanschap schuilt in precisie en details. Daarom heeft Stokke veel extra aandacht besteed om van onze Limited Edition Ash stoelen iets onvergetelijks te maken.
Natuurlijk uniek
We hebben gekozen voor dicht generfd essenhout vanwege de hoge kwaliteit en het fraaie uiterlijk. Het hout heeft een vlamtekening met multidimensionale ringen in lichte en diepe tinten. Dit effect geeft elke stoel een eigen patroon en maakt elk item uit de Limited Edition-collectie een uniek exemplaar. Bijna net zo uniek als het kind dat erin zit.

De Limited Edition-collectie:

Tripp Trapp® Ash Mixed Limited Edition
Tripp Trapp® Ash White Limited Edition
Haal de Tripp Trapp® in huis
Om dit product in AR te bekijken, ga op je toestel - met AR-functionaliteit - naar deze pagina
The Design Story
Het verhaal erachter
50 jaar geleden, toen Tor, de zoon van Peter Opsvik, twee jaar was, ontdekte papa Peter dat Tor te groot was geworden voor z'n kinderstoel. Er was geen nieuwe stoel te vinden waarmee Tor comfortabel bij het gezin aan tafel kon zitten. Peter Opsvik veranderde daarop de manier waarop we naar kinderstoelen kijken. Hij ontwierp een stoel die kinderen van alle leeftijden een comfortabel, ergonomisch plekje aan tafel geeft: de Tripp Trapp® was geboren.
Stel je Tripp Trapp® samen
De stoel die met je kindje meegroeit™
3D-configurator

Hier gaan we op ontdekkingsreis. Samen.

Want uiteindelijk draait het allemaal om jullie, ouders en kinderen, die het samen uitzoeken.

De legendarische Noorse stoel groeit al snel uit tot een van de meest herkenbare Scandinavische ontwerpen en is nog steeds een bestseller met meer dan 13 miljoen verkochte exemplaren. Kinderen over de hele wereld hebben sinds de lancering in 1972 een stoeltje aan tafel gekregen – cruciaal voor de ontwikkeling, creativiteit, taal en motoriek van kinderen.

 
Tripp Trapp® stoel op social