Garantie - Service Na Verkoop

Reclamaties op onze producten worden in eerste instantie door onze winkeliers verwerkt. Wij verzoeken u de winkel waar u het product gekocht heeft te contacteren, het probleem duidelijk uit te leggen en het serienummer van het product door te geven.

Als het moeilijk is om contact op te nemen met de oorspronkelijke winkel, kunt u ook een ander Stokke® verkooppunt contacteren. Via onderstaande link kunt u uw dichtstbijzijnde verkooppunten vinden:

http://www.stokke.com/NLD/nl-nl/global/home#findstore

Afhankelijk van het product en de aard van het probleem, kan men voor u in de winkel een vervangend onderdeel bestellen, het product in zijn geheel laten vervangen of laten repareren. Of dit onder garantie aangeboden kan worden hangt af van de vraag of de reclamatie binnen de garantieperiode valt. Meer informatie over Stokke® productgarantie en hoe u uw product voor de verlengde garantie van Stokke® kunt registreren vindt u via de volgende link:

https://guarantee.stokke.com

Verlengde garantie wordt alleen aangeboden op onze primaire producten, niet op accessoires. De serienummers van deze produkten vindt u hier:

- Xplory® wandelwagen: onderkant, tussen de voorwielen.
- Xplory® kap, Style Kit, Winter / Zomer Kit: textiel-code op het label aan de binnenkant van de kap.
- Tripp Trapp®: op de onderkant van de stoelpoot.
- Sleepi™: op de multiplex matrasbodem. - Care™: onderop de bovenste plank.
- Keep™: op de korte zijde van een van de planken.
- Newborn Set™: op een sticker op de buitenschaal.
- HandySitt®: onderkant van de zitting .
Bij Stokke® hebben we het volste vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en bieden we een verlengde garantie op de belangrijkste producten in onze collectie. De verlengde garantie van Stokke® geeft u als eigenaar van een Stokke® product recht op een extra garantie op fabricagefouten van meerdere jaren bovenop de wettelijk voorgeschreven garantieperiode (meestal 1 jaar). De verlengde garantie is van toepassing op alle hoodfproducten in de Stokke® collectie, niet op de accessoires.

Verlengde garantie wordt alleen toegekend na de registratie van het Stokke® product. De eenvoudigste manier om dit te doen is online via de onderstaande link, waar u een klantaccount kunt aanmaken voor uzelf en daarop al uw Stokke® producten kunt laten registreren.

https://guarantee.stokke.com

U kunt ook de Stokke® garantiekaart, die met het product meegeleverd wordt, invullen en opsturen. In beide gevallen bent u verplicht om uw persoonlijke gegevens, evenals productdetails zoals datum/plaats van aankoop en het serienummer, in te vullen. Zorg ervoor dat de kaart juist en volledig ingevuld is. Na het voltooien van de registratie, ontvangt u een registratiebewijs. Deze dient u samen met het originele aankoopbewijs zorgvuldig te bewaren. De verlengde garantie van Stokke® is alleen geldig wanneer zowel het registratiebewijs als het aankoopbewijs getoond kunnen worden en de gegevens op beide overeenstemmen.

Verlengde garantie van Stokke® is tevens geldig indien het product een cadeau was of tweedehands aangekocht is. Met andere woorden, de verlengde garantie geldt voor de huidige eigenaar van het product, zolang de reclamatie maar plaatsvindt binnen de garantieperiode en zowel het registratiebewijs als het originele aankoopbewijs overlegd kunnen worden.

Meer informatie over garantie op producten van Stokke® vindt u in de producthandleiding of via de bovenstaande link.

Om uw verzoek over een Stokke® product zo goed mogelijk te kunnen behandelen heeft de handelaar de volgende informatie nodig:

- Aankoopbewijs,

- Bewijs van verlengde garantie,

-Serienummer van uw Stokke® product.

Ja, als u ook de orignele kassabon en een kopie van de verlengde garantie heeft gekregen bij de aankoop van uw tweedehands product. Deze kopie kunt u naar de klantenservice sturen, daarmee wordt de orginile registratie verwijderd. U als nieuwe eigenaar kunt vervolgens het product registeren via http://w.stokke.com/#/.

Als u een vraag of klacht over uw Stokke® product heeft gaat u naar de volgende link:

www.stokke.com/global/home#findstore

Hier kiest u land, plaats en product. U krijgt nu een kaart met de geautoriseerde Stokke® handelaren bij u in de buurt, zij kunnen u altijd helpen met vragen of klachten over Stokke producten.

Om het voor Stokke® mogelijk te maken u een premium service te bieden, is het belangrijk dat onze partners ons voorzien van gedetailleerde informatie over de kwaliteit van Stokke® producten.

Hierdoor kan Stokke® de producten op een premium niveau houden. Onze geautoriseerde handelaren worden getraind en zijn in staat al uw Stokke vragen te beantwoorden, zolang zij ook het betreffende product aanbieden.

Mocht de handelaar er niet uitkomen, dan kunnen zij met Stokke® in contact treden om u van het best mogelijke antwoord te voorzien.