Tripp Trapp®

Nee, alleen de Tripp Trapp® kussentjes in de `Silhouette´-collectie zijn waterafstotend.
De Stokke ® Tripp Trapp ® stoel is ontworpen voor gebruik aan tafels met een standaardhoogte, dat wil zeggen tussen de 72 en 76 cm. De stoel is daarom niet geschikt voor gebruik aan barmeubels.
Als uw Stokke® Tripp Trapp® beschadigd is, vragen wij u vriendelijk de handelaar waar u het product gekocht heeft te contacteren en informatie over de schade door te geven, evenals het serienummer van de stoel (zie opdruk op de doos en op het onderste gedeelte van de stoel). Als het onpraktisch is om contact op te nemen met de oorspronkelijke handelaar, kunt u ook een andere Stokke ® handelaar voor assistentie contacteren. Bovenaan onze website www.stokke.nl , onder ‘Zoek een winkel’, kunt u uw dichtstbijzijnde Stokke-verkooppunt vinden.

Afhankelijk van de aard van het probleem kan de winkelier een onderdeel bestellen of de stoel in zijn geheel vervangen. Of dit onder garantie kan worden aangeboden zal afhangen van de vraag of de reclamatie binnen de garantieperiode valt. Voor meer informatie over Stokke ® productgarantie en hoe u uw Stokke ® Tripp Trapp ® stoel voor verlengde garantie (7 jaar vanaf de datum van aankoop) te registreren, volg de onderstaande link:

https://guarantee.stokke.com

De gegevens die u bij de registratie invult moeten overeenstemmen met die op het aankoopbewijs. U wordt ook gevraagd om het serienummer van de stoel, dat u kunt vinden op de onderkant van de stoelpoot. Na het voltooien van de registratie, zal een registratiebewijs per e-mail naar u worden verzonden. U kunt dan uw reclamatie voor vervangende onderdelen samen met het serienummer en bewijs van aankoop aan de handelaar doorgeven.

Vervangingen van ontbrekende onderdelen van de Stokke ® Tripp Trapp ® stoel, zoals zit- of voetplaten, kan direct via uw plaatselijk Stokke ® verkooppunt worden geregeld . Als u kleinere onderdelen wilt bestellen, zoals een paar bouten en moeren, kunnen we die u gratis toesturen, op voorwaarde dat u zich in de Europese Unie bevindt. Stuur ons in een dergelijk geval een e-mail met uw volledige adresgegevens en een beschrijving van de missende onderdelen.

U kunt zich ook tot een ander Stokke® verkooppunt wenden. U kunt uw dichtstbijzijnde verkooppunten via de onderstaande link vinden:

http://www.stokke.com/NLD/nl-nl/global/home#findstore
De huidige Stokke® Baby Set™ en Newborn Set™ zijn compatibel met alle Tripp Trapp® stoelen die vanaf mei 2003 geproduceerd zijn. U kunt zulke stoelen herkennen aan serienummers beginnend met een 3 of hoger. Het serienummer en de productiedatum staan op de onderkant van de stoel gedrukt. Als u deze informatie niet op uw Tripp Trapp ® stoel aantreft, kunt u ook de afstand tussen de twee rugleuningen meten: vóór mei 2003 was dit ca. 2,5 cm, terwijl bij stoelen vanaf mei 2003 de afstand ongeveer. 3,5 cm is. Stoelen die geproduceerd zijn vóór mei 2003 zijn niet compatibel met de huidige ® Baby Set ™ en de Newborn Set ™. Eerdere modellen van de Baby Set ™, met houten beugel, zijn niet langer beschikbaar.
The serial number of the Tripp Trapp® can be found underneath the right side of the chair.

The clear difference are customer preferences, features and accessories. Both highchairs encourage the family to sit together from birth. The clear differences are in features and accessories.

The Tripp Trapp® is a high chair that grows with the child, from birth to adulthood. The ergonomic design allowing the child to sit comfortably with the foot plate.

The Steps™ is an All-in-One seating system, that starts with a bouncer which can be used from birth, transcending into a Baby Set with a tray to a high chair that can be used until 10 years of age.

Na gebruik, in het bijzonder na het eten, raden wij u aan de Tripp Trapp® en de Tripp Trapp® Baby Set af te nemen met een vochtige doek.
Er zijn verschillende voordelen die de huidige Tripp Trapp® Baby Set™ van recyclebare kunststof biedt boven het voorgaande model van hout:

- De vorm bevordert een correcte zithouding vanaf het allereerste begin, en helpt bij het correct instellen van de stoel.
- Het feit dat het twee aparte openingen voor de benen heeft en de beugel een nauwkeuriger pasvorm biedt verhoogt de veiligheid voor het kind.
- Bovendien is de nieuwe set gemakkelijk in het onderhoud (kan zelfs in de vaatwasser).
De Amerikaanse versie van het tuigje is inderdaad een 5-puntsgordel met een kruisband die al aan de stoel is bevestigd. De EU-versie van het tuigje heeft geen kruisband en kan alleen samen met de Tripp Trapp® Baby Set™ worden gebruikt. De VS-versie is niet in de EU te koop. De verschillende ontwerpen zijn het resultaat van de afwijkende veiligheidsnormen voor kinderstoelen.
In de verpakking zijn de afmetingen van de Stokke® Tripp Trapp® stoel 80 x 51 x 9 cm en het gewicht 7 kg. Afmetingen van de stoel na montage zijn 79 x 49 x 46 cm.
De hoge, ronde rug was in feite een deel van een eerder model Tripp Trapp® Baby Set™ (voor korte tijd verkocht na 2003). Dus op uw Tripp Trapp®stoel moet oorspronkelijk een rechte, smalle rugleuning gezeten hebben. De huidige Baby Set™ en kussens passen alleen op deze originele rugleuning. De kussens voor de hoge rugleuning worden sinds geruime tijd niet meer geproduceerd en zijn niet meer voorradig. Mocht u uw originele rugleuning niet meer kunnen vinden, kunt u deze bij een van onze Tripp Trapp® verkooppunten als reserveonderdeel bijbestellen, zolang de stoel van voor 2003 is.
Voor certificering naar het GS keurmerk is de Tripp Trapp® stoel getest volgens verschillende veiligheidsnormen. Een ervan is de standaard DIN 68 878, een kwaliteitsnorm voor stoelen voor volwassenen. Testen voor deze norm omvatten bijvoorbeeld een dynamische proef waarbij 85 kg op de stoel wordt geplaatst, die dan in hoge snelheid tot wel 6000 maal naar achteren wordt gebogen. De Tripp Trapp® stoel heeft alle testen in deze norm gehaald, wat betekent dat een maximale belasting van 85 kg veilig op de stoel geplaatst kan worden.
Alle meubels in de collectie van Stokke® zijn gemaakt van hout. En omdat het hier om natuurproducten gaat, kunnen deze enige natuurlijke variatie vertonen. Daarbij komt dat wij ons hout uit verschillende duurzame bronnen betrekken. waardoor wij niet kunnen garanderen dat stoelen uit hetzelfde bomenbestand komen ook al hebben ze dezelfde kleur. Tenslotte kan de kleur na verloop van tijd onder invloed van UV-licht en zuurstof veranderen.
Indien de Stokke® Tripp Trapp® stoel na montage instabiel blijkt te zijn, vragen wij u de volgende procedure te volgen:

Draai de schroeven iets losser, zorg ervoor dat de stoel op een vlakke ondergrond staat, laat een volwassene plaats nemen op de bovenste zitplaat en draai de schroeven een voor een vast - afwisselend van linksboven naar rechtsonder enz. De stoel moet nu stabiel staan.

Als dit niet het geval is, kunt u bij de handelaar waar u uw Tripp Trapp® heeft gekocht reclameren. Hiervoor heeft de handelaar het serienummer nodig (die vindt u onder op de stoel gedrukt) zodat deze een reserveonderdeel voor u kan bestellen.