BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING

Stokke AS kondigt de terugroeping aan van Stokke® Steps ™ Bouncer en Stokke® Steps ™ Newborn Set geproduceerd tussen februari 2014 en 21 december 2018.

Mankement  Consumenten die de Stokke Steps kinderstoel bezitten samen met de Stokke Steps Bouncer of het Newborn Set, kunnen in sommige omstandigheden ervaren dat de Bouncer of het Newborn set niet goed aan de stoel vergrendeld wordt, ondanks het feit dat de vergrendelingsindicator groen wordt.   

De Stokke Steps stoel en Stokke Steps Bouncer vormen bij afzonderlijk gebruik geen risico en kunnen dus veilig worden gebruikt. Het Stokke Steps Newborn set kan alleen met de stoel worden gebruikt.

Risico  De Stokke Steps Bouncer / Newborn Set kan loskomen van de stoel, bijvoorbeeld door interactie met de ouder/verzorger of een broer of zus. Dit kan valgevaar voor het kind vormen.

Te ondernemen actie  Consumenten dienen het gebruik van de combinatie van de Stokke Steps stoel en de Stokke Steps Bouncer of het Stokke Steps Newborn set direct te stoppen en middels de link https://reclamations.stokke.com/stepsbouncer te gaan om te controleren of het probleem van toepassing is op hun product. Als het product binnen de serie valt die teruggeroepen dient te worden, dient de consument zich registreren om instructies te ontvangen over hoe hun product zal worden aangepast.

Contact gegevens Bezoek de bovengenoemde website om het product te registreren en te verifiërenm of ga naar www.stokke.com.

 

Productherstel