NIEUWE NORDIC GREY KUSSENS

Gemaakt vanuit duurzaamheid

Oog hebben voor kinderen betekent oog hebben voor de wereld. Die wereld moet een mooie en gezonde plek blijven voor kinderen, vandaag én morgen. Wij dragen graag ons steentje bij.

TT Nordic Grey

Geverfd met extracten van gevallen eikels

Het Tripp Trapp® Nordic Grey kussengaren is geverfd op basis van extracten van gevallen eikels. Nordic Grey wordt geverfd volgens een procedé dat echt eco-smart is: zonder schadelijke stoffen, zonder afvalwater en met minimale impact op het milieu.

Dyed using extracts from fallen acorns

Heerlijk voor de huid

De Nordic Grey kussencollectie bevat geen schadelijke stoffen of chemicaliën en is superzacht voor de gevoelige huid van je kleintje. Dit zorgt ervoor dat het kussen van nature milieuvriendelijker is én beter voor kinderen.

Next-to-skin comfort
 

Materialen en certificeringen

Het ultrasone verfproces IndiDye™ om het garen van de Nordic Grey kussens te kleuren, maakt afvalwater in het verfproces overbodig en zorgt voor aanzienlijk minder waterverbruik in vergelijking met conventionele verfprocessen. Door lagere verftemperaturen en kortere verftijden zijn het energieverbruik en de emissies ook veel lager.

Lees meer...

Het kussengaren van Tripp Trapp® Nordic Grey is geverfd door IndiDye™ op basis van extracten van eikels

Standard 100 by Oeko-tex®

Stokke® textiel is goedgekeurd volgens Oeko-Tex® Standard 100, klasse I en gecertificeerd vrij van gevaarlijke stoffen. Het voldoet aan de strenge eisen die gelden voor babyproducten. 

TT NordicGrey img oeko-tex

Gerecycled vulmateriaal

Met een vulling van 60% gerecyclede vezels en 40% zuiver polyester behouden de Nordic Grey Classic en Baby kussens hun zachtheid en kwaliteit. Dankzij recycling zijn er minder nieuwe grondstoffen nodig en wordt er dus minder energie verbruikt dan bij de productie van nieuwe materialen.

TT Nordic Grey Gerecycled vulmateriaal

Organisch katoen

Biologisch katoen is niet alleen van hoge kwaliteit, maar wordt bovendien geproduceerd zonder schadelijke pesticiden, meststoffen of chemicaliën. Het OCS 100-certificaat garandeert dat het aan strenge richtlijnen voldoet. Dit betekent dat het gezonder is voor onze lucht, water en vooral je baby. 

TT NordicGrey img organisch
 

Dankzij het tijdloze design past de Tripp Trapp® Nordic Grey kussencollectie in elk interieur en raakt deze nooit uit de mode.

 
 

Je koopt niet alleen een iconische designstoel, je neemt een stukje natuur mee naar huis!

Tripp Trapp®  – Europees fabricaat

We zijn er trots op producten te leveren die een afspiegeling zijn van jouw en onze waarden, zoals de Tripp Trapp® stoel. Gemaakt van verantwoord geproduceerd hout met een tijdloos design. De Tripp Trapp® gaat jarenlang mee.   Lees meer over de productie en aanschaf van ons hout voor de Tripp Trapp®

 

KOOP DE NORDIC GREY KUSSENCOLLECTIE HIER: