TRIPP TRAPP® EN STOKKE® STEPS™

Nordic Blue en Nordic Grey kussens

Oog hebben voor kinderen betekent oog hebben voor de wereld. Onze wereld moet een mooie en gezonde plek voor kinderen blijven, vandaag én morgen. Wij dragen graag ons steentje bij.

TT Nordic Grey
 
Onze meest duurzame kussens
Dyed using natural plant extracts
Naturally beautiful
Next-to-skin comfort
Dyed using natural plant extracts
Geverfd met natuurlijke plantenextracten
Het garen van de Nordic kussencollectie is geverfd met plantenextracten van gevallen eikels en de radix isatidis. Deze hoogwaardige kussens worden geverfd volgens een procedé dat echt eco-smart is: zonder schadelijke stoffen, zonder afvalwater en met een minimale impact op het milieu.
Naturally beautiful
Natuurlijk mooi
Next-to-skin comfort
Heerlijk voor de huid
 

Materialen en certificeringen

Lees meer... Het ultrasone verfproces IndiDye™ om het garen van de Nordic kussens te kleuren, voorkomt afvalwater tijdens het verfproces en zorgt voor een aanzienlijke lager waterverbruik dan conventioneel verven. Door de lagere verftemperaturen en kortere verftijden zijn ook het energieverbruik en de CO2-uitstoot een stuk lager.

Het kussengaren van Tripp Trapp® Nordic Grey is geverfd door IndiDye™ op basis van extracten van eikels

Standard 100 by Oeko-tex®

Stokke® textiel is goedgekeurd volgens Oeko-Tex® Standard 100, klasse I en gecertificeerd vrij van gevaarlijke stoffen. Het voldoet aan de strenge eisen die gelden voor babyproducten. 

TT NordicGrey img oeko-tex

Gerecycled vulmateriaal

Met een vulling van 60% gerecyclede vezels en 40% zuiver polyester behouden de Nordic Grey Classic en Baby kussens hun zachtheid en kwaliteit. Dankzij recycling zijn er minder nieuwe grondstoffen nodig en wordt er dus minder energie verbruikt dan bij de productie van nieuwe materialen.

TT Nordic Grey Gerecycled vulmateriaal

Organisch katoen

Biologisch katoen is niet alleen van hoge kwaliteit, maar wordt bovendien geproduceerd zonder schadelijke pesticiden, meststoffen of chemicaliën. Het OCS 100-certificaat garandeert dat het aan strenge richtlijnen voldoet. Dit betekent dat het gezonder is voor onze lucht, water en vooral je baby. 

TT NordicGrey img organisch
 
 
 
Gemaakt vanuit duurzaamheid

NORDIC KUSSENCOLLECTIE​

De Nordic kussens zijn tijdloos van ontwerp, passen naadloos in elk interieur en raken dus nooit uit de mode. Onze kussens zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en laten zich moeiteloos aanpassen aan de lengte en behoeften van je kind. Je kunt ze dus héél lang gebruiken.

  • tt_campaign_sustainability_nordicblue
  • tt_campaign_sustainability_nordicgrey
Gemaakt vanuit duurzaamheid

TRIPP TRAPP® - Made in Europe since 1972

We zijn er trots op producten als de Tripp Trapp® stoel te leveren. Ze vormen een afspiegeling van jouw én onze waarden. Gemaakt van verantwoord geproduceerd hout, heeft een tijdloos design en is duurzaam. De Tripp Trapp® gaat dan ook generaties lang mee.