Wat zit er in een tas? Alles wat je onderweg nodig hebt voor je baby.

Stokke introduceert een compleet vernieuwde verzorgingstas voor onze premium collectie kinderwagens. Speciaal ontworpen om stijlvol en met gemak samen de wereld te ontdekken. Onze ontwerpers hebben daar goed over nagedacht!

Een verzorgingstas voor een nieuwe stap in je leven.
Met een goed product ben je tevreden, maar een geweldig product overstijgt al je verwachtingen. Onze nieuw ontworpen verzorgingstas doet dit, want hij heeft een ingenieuze twist! Bevestig hem aan de Stokke kinderwagen of draag hem als schoudertas of rugzak. Je kunt gemakkelijk bij alle spulletjes die je snel nodig hebt. De vakken hebben een verschillende grootte zodat je altijd een goed overzicht hebt. 

Wat gaat er in de tas?
Vraag je je wel eens af waarom je favoriete producten er zo uitzien? We vinden het een goed idee om het te vragen aan onze ontwerpster Lilliann Voll. Waarom is deze verzorgingstas bijzonder en wat was je inspiratie? 

Lilliann legt uit dat ze is geïnspireerd door haar liefde voor vintage tassen en haar ervaring met het ontwerpen van kleding. De nieuwe verzorgingstas is gemaakt als waardevolle accessoire voor de Stokke kinderwagens. Bij het ontwerpen van onze producten gaat altijd het belang van het kind voor, maar dit product is ontworpen voor de primaire gebruiker; de ouder. Ze wilde een perfecte tas ontwerpen voor het dagelijks gebruik, die voor moeder èn vader fijn is om te gebruiken. 

Op twee manieren dragen?
De functionaliteit was het allerbelangrijkste. "Mijn favoriete functie is dat je hem als schoudertas kunt gebruiken en als rugzak. Het is fijn als je je handen vrij hebt als je op stap bent met je baby. De verzorgingstas is ontworpen om comfortabel te dragen. De tas rust zachtjes tegen je lichaam, als je hem draagt met de schouderbanden. Het verschoonmatje zit in het opbergvak die meteen ook dienst doet als zachte ’bumper’." 

Grappig om te weten is dat Lilliann zelf ook deze verzorgingstas had willen hebben, toen haar twee kinderen klein waren. Nadat we de tas zelf hebben getest, weten we dat ze geslaagd is in haar opzet.

We hopen dat je net zoveel plezier hebt met de verzorgingstas als wij tijdens het ontwerpproces!

De ontwerpster!

Lilliann Voll, Textielontwerper bij Stokke. Lilliann maakt en ontwerpt al meer dan 20 jaar kleding en accessoires. Ze vertelt meer over het idee voor het innovatieve product.

ChangingBag_Lilliann-Voll

IMAGE-ChangingBag-2016-2

Wat zit er in de tas?

 • De bovenzijde is verstelbaar door twee sluitingen.
 • In de zijvakken met elastiek kunnen flesjes rechtop staan. 
 • Het grote opbergvak aan de voorzijde is waterafstotend en gemakkelijk schoon te maken.
 • Een geheim opbergvak met een rits is speciaal bedoeld voor betaalpasjes, creditcard, telefoon en sleutels enz.
 • Verstelbare schouderbanden
 • Met de verschillende ringen kun je de tas aanpassen. Je maakt ze vast aan de verschillende bevestigingspunten om de tas te veranderen.

Rugzak:

 • De schouderbanden van de rugzak zijn verborgen als je deze optie niet gebruikt. 
 • De schouderbanden zijn verstelbaar zodat de rugzak altijd aansluit, of je nu groot bent of klein.
 • Het verschoonmatje is opgeborgen in een apart vak aan de achterzijde. De zachtheid zorgt voor extra draagcomfort.

Aan de binnenzijde

 • Een extra etui kan worden vastgemaakt aan de binnenzijde voor een verschoonmatje, luiers etc. Je neemt dit gemakkelijk mee als je de baby gaat verschonen.
 • Eén groot opbergvak en twee ruime vakken voor doekjes, luiers, extra kleertjes, speelgoed etc.

 

Stokke® verzorgingstas

 

Wil je weten waar dit product verkrijgbaar is, kijk bij het product op deze website of informeer bij een retailer.

May 2016