Alles wat je nodig hebt voor een avontuur in de natuur.

Stokke® Trailz Nordic Blue Exclusive Edition

Geïnspireerd op het prachtige blauw van het indrukwekkende Scandinavische landschap, introduceren we Stokke® Trailz Nordic Blue Exclusive Edition.

In Noorwegen vinden we dat je van het buitenleven moet genieten als gezin. Het versterkt de band met de natuur en met elkaar. We hebben er zelf een woord voor - gå på tur (spreek uit als gõ/põ/tour). Zo belangrijk is het buitenleven voor ons. Het betekent wandelen in een park, de bossen of skien in de bergen. Het is een familie-uitje, met meestal een goed humeur en tijd voor warme chocolademelk en vers fruit. Er zijn geen regels en het maakt niet uit waar je naar toe gaat, zolang je samen van de wandeling geniet.

De natuur stimuleert de fantasie en prikkelt de zintuigen van je kindje. De kennis van dieren, planten en bomen geeft hen de mogelijkheid om een levenslange relatie met de wereld om hen heen te ontwikkelen. De liefde voor de natuur verrijkt ons niet alleen, maar speelt een essentiële rol in de actieve en gezonde levensstijl die we voor onze kinderen willen. 

De Stokke® Trailz Nordic Blue Exclusive Edition combineert functie met de Scandinavische stijl. De kinderwagen is robuust, ruig en elegant. De perfecte keuze voor gezinnen die graag buiten zijn.

Deze luxe uitvoering van de kinderwagen heeft stoere terreinwielen met luchtbanden of klassieke wielen. Waar je ook loopt en in welke weersomstandigheden, je kindje ligt of zit altijd heel comfortabel.

 

Wat is inbegrepen?

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Blue_01

Stokke® Trailz onderstel met
Terrein of Klassieke wielen

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Blue_02

Duwstang met handvat van leatherlook
voor onderstel en zitje

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Blue_03

Zitje in de kleur Nordic Blue

Aanvullende accessoires

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Blue_04

Reiswieg in de kleur Nordic Blue

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Blue_05

Verzorgingstas in Nordic Blue

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Blue_06

Windscherm voor het zitje in Nordic Blue

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Blue_07

Inleg voor zitje in Chalk Grey

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Blue_08

Klassieke of Terrein wielen als
accessoire voor meer keuzemogelijkheid
en persoonlijkheid

 

 

Ontdek onze kinderwagens  Stel je eigen kinderwagen samen

 

Wil je weten waar deze producten verkrijgbaar zijn, kijk bij het product op stokke.com bij jouw land of informeer bij een retailer.

October 2017