Hou je baby warm volgens Scandinavisch gebruik

Stokke® Winter Kit Collectie

We introduceren onze wintercollectie 2016 met een nieuwe kleur; Bronze Brown. Helemaal nieuw is de Winter Kit voor Stokke® Scoot.

Deze winter hebben we de meest functionele en mooiste outfit van dit seizoen ... voor jouw Stokke® kinderwagen. De Winter Kit is een stijlvolle manier om je baby warm te houden, als het kouder wordt. Je kindje zal knus en beschermd zijn tegen kou en wind, terwijl jij geniet van de winter. We hebben ook aan jou gedacht, met warme wanten die passen aan de duwstang van de kinderwagen. Je handen blijven heerlijk warm tijdens de wandelingen.  

De Winter Kit past op de reiswieg en het zitje van Stokke® Xplory® en op het zitje van Stokke® Crusi en Stokke® Trailz, met prachtige gewatteerde belijning. Verkrijgbaar in Pearl White, Onyx Black en de nieuwe kleur Bronze Brown. De subtiele glans van de bekleding zorgen voor een geraffineerde look. Onze ontwerpers hebben alles zorgvuldig afgestemd. Je hebt absoluut alles om warm te blijven en er hot uit te zien deze winter!

Ook nieuw voor dit seizoen, is de Winter Kit voor onze smart urban kinderwagen, Stokke® Scoot.

Perfect om uitstapjes maken in de stad of stijlvolle wandelingen in het park. Het maakt niet uit waar je heen gaat. De Stokke® Scoot Winter Kit is de Scandinavische manier om je kinderwagen te stylen. Jij en je baby blijven heerlijk warm.

In de doos zit een klassiek geruite kap, wanten voor de duwbeugel voor mama en papa en een bijpassende boodschappentas om extra spulletjes mee te nemen als je door de stad gaat crossen! De ruit die we hebben gekozen voor deze geweldige nieuwe accessoire, is geïnspireerd op de casual look van een Aspen lodge en gezellige avonden bij de open haard met vrienden tijdens besneeuwde winternachten.

 

Whats_included_01

Stokke® Scoot Winter Kit wordt geleverd met:
• Kap
• Wanten
• Boodschappentas

Stokke® Scoot Winter Kit past op:
Op alle Stokke® Scoot kinderwagens die zijn geproduceerd na september 2014.

Whats_included_02

De Stokke® Winter Kit wordt geleverd met:
• Kap met afneembare rand van echte schapenvacht
• Bekleding voor onderzijde van de seat
• Storm scherm
• Borstel voor schapenvacht
• Wanten voor de ouders

Waar past deze Winter Kit op?
De Winter Kit past op de reiswieg en het zitje van Stokke® Xplory® en op het zitje van Stokke® Crusi en Stokke® Trailz.

Whats_included_03

Stokke® Slaapzak met donsvulling
We lanceren ook de donzen slaapzak in de Bronze kleur om de look compleet te maken. Gemaakt met een lichtgewicht donsvulling en gevoerd met fleece, om je baby warm te houden bij koud weer.

Ontdek onze kinderwagens Stel je eigen kinderwagen samen

Wil je weten waar dit product verkrijgbaar is, kijk bij het product op deze website of informeer bij een retailer.

October 2016