Alles wat je nodig hebt voor een avontuur in de natuur.

Stokke® Trailz Nordic Green Exclusive Edition

Stokke® Trailz in de kleur Nordic Green combineert functie met de Scandinavische stijl. De kleur is geïnspireerd op de prachtige oerbossen, waardoor de kinderwagen zowel robuust, ruig als elegant oogt. 

In Noorwegen hebben we een diepe waardering voor het prachtige landschap dat ons omringt. We vinden dat je van de natuur moet genieten als gezin. Het versterkt de band nog meer die je samen hebt. In onze vrije tijd combineren we twee liefhebberijen; met de kinderen naar buiten en samen genieten van de natuur. Onze ontwerpers hebben de Stokke® Trailz Exclusive Edition gemaakt voor actieve gezinnen, die graag buiten zijn en houden van de Scandinavische levensstijl.

Door het weven van zacht groene garen met neutralere garen, ontstaat er een rijke mélange. Deze exclusieve waterafstotende bekleding is gemaakt voor deze speciale editie van de kinderwagen. Een bijpassende inleg in de kleur chalk grey, geeft extra zitcomfort voor je kindje. Het windscherm biedt bescherming tegen de gure weersomstandigheden en daardoor blijft je kindje warm. Extra toevoegingen zijn de leatherlook handgreep, met handgestikte details en een geruit picknickkleed dat je vast kunt maken aan de kinderwagen. 

Van top tot teen is deze Exclusive Edition kinderwagen premium. Je hebt alles wat je nodig hebt voor een heerlijke wandeling buiten. Deze luxe uitvoering van de kinderwagen heeft stoere luchtbanden. Waar je ook loopt en in welke weersomstandigheden, je kindje ligt of zit altijd heel comfortabel.

Wat is inbegrepen?

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Green_01

Stokke® Trailz onderstel, met een duwstang met handvat van leatherlook.

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Green_02

Zitje en/of reiswieg

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Green_03

Picknickkleed

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Green_04

Windscherm

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Green_05

Verzorgingstas

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Green_06

Inleg voor zitje (kleur Chalk Grey)

 

Ontdek onze kinderwagens Stel je eigen Stokke® kinderwagen samen  Winkel zoeken

Wil je weten waar dit product verkrijgbaar is, kijk bij het product op deze website of informeer bij een retailer.

October 2016