Nu ook in Grey!

Stokke® Athleisure Collection voor Stokke® Xplory® en Stokke® MyCarrier – en nu ook voor Stokke® Trailz!

Onze ontwerpers hebben elementen gebruikt van sportkleding om de Stokke® Xplory® en Stokke® Trailz Athleisure aan te kleden. Deze kinderwagens hebben een actieve uitstraling en een betere functionaliteit. Herfst 2017 - de Athleisure Collection bestaat nu ook in de kleur Grey. Grijs is een trendy kleur die met liefde gebruikt wordt voor mode en design. Deze kleur kun je prachtig combineren.

IMG_stokke-athleisure-grey-2017_2

IMG_stokke-athleisure-grey-2017_3

Van Coral & Marina naar universeel Grey

Athleisure Grey heeft dezelfde pluspunten als de kleuren Coral en Marina; vocht afdrijvend en sneldrogend. Het technische materiaal ademt en zorgt voor een optimale ventilatie. De uittrekbare zonnekap biedt juist een perfecte bescherming. De Newborn support en verstelbaar hoofdsteuntje zijn ook gemaakt in de kleur Athleisure Grey. De boodschappentas in twee tinten hoort ook bij het pakket.

De reiswieg voor de Stokke® Xplory® in Athleisure Grey, kun je ook bestellen.

Bestel de Stokke® Xplory® Athleisure Grey

IMG_stokke-athleisure-grey-2017_4

Nu ook verkrijgbaar voor de Stokke® Trailz

Doordat het zitje van de Stokke® kinderwagens verkrijgbaar is in Athleisure Grey, hoort de Stokke® Trailz nu ook bij de Athleisure Collection.

De reiswieg, parasol, verzorgingstas en andere accessoires zijn niet verkrijgbaar in Athleisure Grey. Je kunt een combinatie maken met een andere kleur, door de configurator te gebruiken.

Bestel de Stokke® Trailz Athleisure Grey
Stel je Stokke® Trailzzelf samen en bestel

IMG_stokke-athleisure-grey-2017_5

IMG_stokke-athleisure-grey-2017_6

Geniet van je kleintje.

Om de Collection compleet te maken, is de Stokke® MyCarrier draagzak ook verkrijgbaar in Athleisure Grey in twee tinten. Met onze ergonomische en verstelbare draagzak ben je in no-time onderweg. Geniet samen van het geborgen en veilige gevoel.

Bestel de Stokke® MyCarrier Grey Mesh

IMG_stokke-athleisure-grey-2017_7

 Geniet samen van actie.

 

IMG_stokke-athleisure-grey-2017_8

Wil je weten waar dit product verkrijgbaar is, kijk bij het product op deze website of informeer bij een retailer.

October 2017