'First Class for Kids' op 10 bestemmingen

Stokke® en Peninsula Hotels bundelen hun kracht.

De tijd dat je de intelligente, comfortabele en stijlvolle producten van Stokke moest missen zijn voorbij. De Peninsula Hotels beschikken nu wereldwijd over een collectie Stokke producten.

Gezinnen op reis kunnen nu genieten van de unieke gastvrijheid van de Peninsula Hotels en hun favoriete Stokke producten. De hotelketen introduceert deze producten voor een nog betere service en gastvrijheid.

Het 'First Class for Kids' programma voor Very Important Babies (VIB) zorgt voor een ontspannen verblijf. Op reis met je baby is nu echt stressvrij. Geselecteerde Stokke producten worden aangeboden bij de Peninsula Hotels op 10 bestemmingen wereldwijd. Je kunt nu samen genieten van een speciale vakantie. En je hebt geen problemen meer met het vervoer van eigen Stokke producten.

 

Wat betekent een 'First Class for Kids' verblijf in het Peninsula:

Je thuis voelen. Je volledig kunnen focussen op jouw lieve baby. Je kleintje kan zich veilig en rustig voelen, net zoals thuis. Daarom voorzien we alle suites en kamers van de Peninsula Hotels op tien bestemmingen met een goed samengestelde collectie van Stokke producten. Ieder moment in het hotel wordt zo onvergetelijk.

 
 

Tien Peninsula bestemmingen - net zo gezellig als thuis:

  1. Hong Kong
  2. Shanghai
  3. Beijing
  4. Tokyo
  5. New York
  6. Chicago
  7. Beverly Hills
  8. Parijs
  9. Bangkok
  10. Manila

De beschikbaarheid van de producten kan verschillen per type kamer en bestemming. Informeer bij het hotel

Aankomst

We heten je welkom in een Peninsula Hotel met de 'First Class Pick-up Service' op het vliegveld, waar een Stokke® iZi Go™ by BeSafe® autostoel klaarstaat in de auto voor een veilige rit naar het hotel met je VIB. Het plezier van het luxueuze vervoer stopt niet als de Stokke® Xplory®, de ultieme kinderwagen die je samenbrengt, voor je klaarstaat.

 

Stokke-Peninsula_co-operation_NEW6

 

Accommodaties

Wanneer je verblijft in een suite van het Peninsula Hotel, vind je een volledige babykamer met Stokke® meubeltjes zodat je baby veilig kan spelen en rusten. Leg je baby in een Stokke® Sleepi™, ons ovale ledikantje, zodat je na een dutje samen op pad kunt gaan. De verzorging is super gemakkelijker, met de in hoogte verstelbare Stokke® Care™ commode met opbergmanden voor alle babyspulletjes. Daarnaast is ook de Stokke® Steps™ wipstoel beschikbaar, voor een rustgevende beweging; heel handig Stokke® Flexi Bath® ; en Stokke® textielproducten, gecertificeerd met de Oeko-Tex® Standaard 100 voor de zachte babyhuid.

 

Stokke-Peninsula_co-operation_NEW4

 

Sightseeing en dineren

Geniet samen van het hoge culinaire niveau van de Peninsula Hotels met je kindje aan tafel. Door de iconische Tripp Trapp® zit je kindje dichtbij jullie en je kunt rustig genieten van de heerlijke gerechten. Stokke® Scoot, de slimme kinderwagen voor de stad, en Stokke® MyCarrier, de draagzak met een verstelbare pasvorm voor jou en je baby. Comfortabel als je de stad in gaat en ervaart wat echt belangrijk is; van elkaar genieten.

 

Stokke-Peninsula_co-operation_NEW5

Over de samenwerking

De samenwerking met de Peninsula Hotels is een natuurlijke match, waarbij ze de verwachtingen, met de luxe voorzieningen, meer dan waarmaken. De producten van Stokke zijn ontworpen om de baby dichtbij je te houden en zijn altijd comfortabel.

January 2017