Drie prachtige natuurlijke kleuren

Tripp Trapp® 2017 Colour Collection

Je hebt misschien al gehoord dat terug naar de natuur een belangrijke trend is. Een nieuwe generatie ouders zoekt de balans in het leven en thuis.

We hebben het steeds drukker - trends in interieurs en lifestyle zijn een afspiegeling van een groeiend verlangen naar rust. Natuurlijke materialen en weelderige planten passen bij het verlangen naar de natuur. Het draait allemaal om de balans en eenheid met onze omgeving.

Voor ons is dit geen trend, maar een manier van leven. Met sneeuw bedekte toppen, diepblauwe fjorden, frisgroene bossen en velden met mos en heide zijn onze inspiratiebron.

 

Tripp Trapp® omarmt de essentie van de natuur.

Gemaakt van duurzaam Europees beukenhout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Deze houtsoort ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook een lange levensduur en gaat dus jarenlang mee. Tripp Trapp® heeft een tijdloos design en is verkrijgbaar in rustgevende kleuren. Haal de Scandinavische natuur naar binnen met de 2017 Colour Collection.

De stoel die met
je kindje meegroeit.

De Tripp Trapp® is ontworpen voor de interactie aan tafel. Door de centrale plaats aan tafel leert en ontwikkelt je baby zich op een natuurlijke manier.

Verkrijgbaar in bijpassende kleuren en accessoires. Mix en match tot je de mooiste combinatie hebt gevonden!

     
 

Nu verkrijgbaar: drie nieuwe kleuren met een bijpassende Baby Set:

 

HEATHER PINK

De Scandinavische heuvels hebben een warme en energieke gloed. Heather Pink is een prachtige tint en een statement in je interieur.

IMG_tripp-trapp-colours-2017_heatherpink

IMG_tripp-trapp-colours-2017_forestgreen1

FOREST GREEN

In de huidige woontrend zijn planten een belangrijk styling element. Verse bladeren aan de bomen zijn de inspiratie voor deze kleur, die past in een elegant en duurzaam interieur.

IMG_tripp-trapp-colours-2017_forestgreen2

IMG_tripp-trapp-colours-2017_mossgreen

MOSS GREEN

Bekijk deze down-to-earth kleur als een must-have voor je interieur. Fris, fijn en evenwichtig, deze zachte pastel heeft genoeg persoonlijkheid om je interieur een boost te geven.

 

Voor een complete look hebben we nieuwe kussensets ontworpen met dessins van bladeren en natuurlijke kleuren. Geef je stoel extra zachtheid: Forest Green, Grey Leaf, Pink Stripes en Aqua Stripes:

 

IMG_tripp-trapp-colours-2017_cushion_1

IMG_tripp-trapp-colours-2017_cushion_2

IMG_tripp-trapp-colours-2017_cushion_3

 

Wil je weten waar deze producten verkrijgbaar zijn, kijk bij het product op deze website of informeer bij een retailer.

 

April 2017