Moeder worden

Door Ingrid Holm. Dit item is gepubliceerd in de Stokke Collectie Brochure van 2015.

Als de dag van gisteren herinner ik me hoe James voor de eerste keer in mijn armen werd gelegd. Ik keek naar hem en was overweldigd. Dit kleine, verfrommelde mensje was mijn eerstgeboren zoon. 

IMAGE_Becoming-a-mother_Article_01

Ingrid Holm werkt als communicatieadviseur voor Varier Furniture. Ze woont in Oslo, samen met haar vriend John en hun zoontje James

IMAGE_Becoming-a-mother_Article_02

Ik werd moeder op de dag dat James geboren werd. Maar ik werd vooral in het moederschap gevormd tijdens de eindeloze slapeloze nachten dat ik in hem rechtop zittend op mijn bed in slaap wiegde. Tijdens de dagen dat hij niet van mijn zijde wilde wijken en ik hem de hele dag met me meedroeg in de draagzak.

"Ik heb me nog nooit zo’n slapeloze robot gevoeld en zo springlevend tegelijkertijd."

IMAGE_Becoming-a-mother_Article_03

IMAGE_Becoming-a-mother_Article_04

Tijdens die ene nacht dat ik hem om 11 uur ‘s avonds in zijn kinderwagen tilde om in het donker met hem te gaan wandelen, omdat hij alleen daarvan geheid in slaap valt. Met mijn pyama onder mijn jas. Gelukkig is het ouderschap veel meer dan alleen slapeloze nachten en vieze luiers.
James wordt elke maand onafhankelijker. Hij groeit zo snel, en hij heeft zich ontwikkeld tot het grappigste, geweldigste mensje dat ik ken. Elke ochtend weer begint met een uitbarsting van gelach, terwijl hij met zijn beentjes schopt en met zijn armpjes zwaait. Hij is een exacte kopie van zijn vader; ze hebben dezelfde maniertjes en gezichtsuitdrukkingen. Zo wonderlijk, zo geweldig.

IMAGE_Becoming-a-mother_Article_05

IMAGE_Becoming-a-mother_Article_06

James is het beste dat me ooit is overkomen. Mijn liefde voor hem wordt elke dag nog weer een beetje groter.

 

Wil je weten waar dit product verkrijgbaar is, kijk bij het product op deze website of informeer bij een retailer.

May 2016