Onze filosofie over design

Sinds 1932 heeft Stokke een traditie van kwaliteit, vakmanschap en innovatie. Onze geschiedenis begint in een kleine werkplaats in de Sunnmøre Alpen in Noorwegen. Nu ontwikkelen we de meest iconische kinderproducten ter wereld.

Meer dan acht decennia geleden werd Stokke opgericht aan de westkust van Noorwegen. We zijn toen gestart met de productie van Scandinavische meubels van een hoge kwaliteit. Sinds de lancering van de iconische Tripp Trapp® stoel in 1972 zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat zich uitsluitend richt op premium design voor kinderen. Nu staan we bekend om de tijdloze Scandinavische producten die jou en je kindje dichter bij elkaar brengt.

Our-Philosophy_01

 

Ontworpen om dichtbij te zijn

Onze collectie heeft zich in de afgelopen jaren voortdurend ontwikkeld, maar één ding zal nooit veranderen: we willen hoe dan ook het allerbeste voor kinderen. Onze kernwaarde staat voor de warme band die je opbouwt als gezin en de alledaagse momenten die zorgen voor dierbare herinneringen. Kinderen hebben behoefte aan het gevoel van verbondenheid om zich veilig en geliefd te voelen. Onze ontwerpers hebben het doel om producten te ontwikkelen die kinderen dichterbij de ouders te brengen. Van hoge kinderwagens - waarbij je kindje naar jou kijkt - tot ergonomische draagzakken. We stellen altijd het belang van het kindje voorop. Dit is essentieel voor de ontwikkeling en welzijn van de baby.

 

Our-Philosophy_02

Our-Philosophy_03

 

Hoogste kwaliteit

Bij de ontwikkeling van de producten staat de mens centraal. Dat is het uitgangspunt voor een goede ergonomie en ongekend persoonlijk comfort. Verfijnde technische oplossingen zorgen voor een feilloze functionaliteit. We gebruiken materialen van de hoogste kwaliteit voor veiligheid en duurzaamheid. Onze producten zijn niet aan de mode onderhevig en hebben een klassieke uitstraling, waardoor de producten altijd stijlvol blijven.

 

Our-Philosophy_04

Our-Philosophy_05

We staan bekend om de tijdloze Scandinavische producten die jou en je kindje dichter bij elkaar brengen.

Our-Philosophy_06

 

Onze belofte aan jou

We zullen nooit concessies doen aan wat het beste is voor je kindje. Veiligheid en extreem hoge kwaliteit gaan bij ons voor alles. We laten ons graag uitdagen om tegen het conventionele denken in te gaan. En streven voortdurend naar slimme, stijlvolle producten die voldoen aan de wensen van het gezin. Jouw gezin. Onze producten passen met gemak in huis én in jullie leven.

 

Our-Philosophy_07

Our-Philosophy_08

 

Ontdek het leven samen... op de Scandinavische wijze.

Stokke® geschiedenis

Wil je weten waar dit product verkrijgbaar is, kijk bij het product op deze website of informeer bij een retailer.

July 2016