Dichterbij met Stokke® Xplory®

Door: Truly Destiny

De Stokke® Xplory® is niet alleen stijlvol, maar onze baby geniet ook van iedere wandeling. Als je een baby hebt in de leeftijd van onze Truman, dan weet je hoe belangrijk het is om volledig betrokken te zijn bij alles wat je doet en voelt.

Als we wandelen in de buurt en onze nieuwe stad Houston verkennen - het is belangrijk voor ons dat Truman voelt dat hij erbij hoort en met ons verbonden is. Hij houdt al vanaf zijn geboorte van zijn Stokke® Xplory®. Nu geniet hij van het uitzicht omdat hij lekker hoog zit, hij kan alles goed volgen en heeft het gevoel dat hij mee kan doen bij alle activiteiten.

 

IMG_Xplory_Destiny_313x470_1

IMG_Xplory_Destiny_313x470_2

IMG_Xplory_Destiny_313x470_3

 

De Stokke® Xplory® is een zegen in ons leven, omdat deze kinderwagen ons laat genieten van de tijd met onze zoon.

Het mooie strakke design is ook zeker een pluspunt! Als mijn man komt thuis van het werk en we hebben gegeten, dan gaan we met Truman wandelen in de buurt of in het park zodat hij nog even kan spelen. Het is mijn favoriete moment van de dag, omdat we allemaal samen zijn en tijd hebben om bij te kletsen over de dag.

 

IMG_Xplory_Destiny_313x470_4

IMG_Xplory_Destiny_313x470_4

IMG_Xplory_Destiny_313x470_6

 

Ik hou van de Stokke® Xplory® omdat de kinderwagen onderdeel is geworden van onze dagelijkse routine. 

Truman gaat altijd enthousiast zitten, omdat hij weet dat we weer een avontuur gaan beleven. De Stokke® Xplory® heeft een enorme impact op het leven van ons gezin en ik ben dankbaar voor de vele lieve en grappige herinneringen. 
We zijn VERLIEFD op onze Stokke® Xplory® !!

IMG_Xplory_Destiny_round313

April 2016