Ons leven met Sofie

Tripp Trapp® - Een moderne klassieker

Sofie van twee jaar is de dochter van Ingrid en Bård. Als ze wisten hoe leuk het was, dan waren hadden ze eerder de stap gemaakt die hun leven voorgoed veranderd heeft.

ModernClassic_IngridBard_3.jpg

- Het is geweldig om een ​​moeder te zijn. Ik vraag me soms af wat ik deed met mijn tijd voordat ik Sofie had. Mijn leven is nu veel leuker, zegt Ingrid.

Ingrid werkt als lerares en woont samen met Bård, hij is sales manager. Ze wonen in een appartement in de buurt van Frogner in Oslo. Hun dochter Sofie is nu twee jaar oud.

We laten veel dingen doorgaan die we graag deden voordat we een kindje kregen, zoals uitgaan met vrienden en sporten. We zijn een goed team samen, maar je hebt ook tijd nodig voor jezelf. Toch genieten we het meest van de uitstapjes die we maken als gezin. We gaan steeds vaker naar de boerderij op zoek naar dieren. Vroeger gingen we op zondag naar een café met vrienden, zegt Bård lachend.

Je moet jezelf de tijd geven om te wennen als je net een kindje hebt.

ModernClassic_IngridBard_4.jpg

Het stel zijn al zeven jaar samen en ze gaan deze zomer trouwen. Sofie is een actief meisje en ze speelt graag buiten bij het appartement. Ze genieten er samen van. Door Sofie is het leven een stuk vrolijker.

- Ik denk dat we eerder met kinderen waren begonnen, als we geweten hadden hoe leuk dit is, zegt Ingrid met een grote glimlach.

ModernClassic_IngridBard_5frame.jpg

ModernClassic_IngridBard_6frame.jpg

ModernClassic_IngridBard_7frame.jpg

 
Zowel Ingrid als Bård hadden vroeger een eigen Tripp Trapp®. Ze hebben bewust voor deze kinderstoel voor Sofie gekozen, omdat ze weten dat hoogwaardige producten het dagelijkse leven gemakkelijker maken.
 

Ze zit naast ons op de Tripp Trapp® tijdens alle maaltijden. Dat is heel gezellig. Ze gaat op de voetenplank staan om naar foto’s te kijken of we veranderen samen het kanaal op de radio. Het is geweldig dat de stoel met haar meegroeit.

ModernClassic_IngridBard_8.jpg

ModernClassic_IngridBard_9.jpg

Ze hebben nog steeds de oude Tripp Trapp® van Bård en nu ook een nieuwe roze stoel.

- Toen we erachter kwamen dat we een meisje verwachtten, bedachten we dat het leuk is om een roze element aan het interieur toe te voegen. Het is cool om een kinderstoel in een opvallende ​​kleur te hebben voor Sofie. Fascinerend dat deze design klassieker nog net zo modern is als vroeger.

De Tripp Trapp® heeft een natuurlijke pasvorm. Het ontwerp is tijdloos en puur en dat past heel goed in ons interieur.

ModernClassic_IngridBard_10.jpg

In hun appartement zijn pure Scandinavische elementen prachtig gecombineerd met erfstukken.

ModernClassic_IngridBard_11.jpg

 
 

- Mijn oma heeft geborduurde kussens gemaakt voor ons. Ze heeft ook een tapijtje gemaakt voor de kamer van Sofie. En Bård's oude Tripp Trapp® heeft veel herinneringen. Ik hou van dat soort dingen, het maakt je huis persoonlijker, legt Ingrid uit.

 
 

June 2016