Duurzaamheid Een toekomstgericht perspectief

Zorg omzetten in actie

Op weg naar een betere toekomst
Het opvoeden van onze kinderen gaat verder dan het bieden veiligheid, comfort en bescherming. Het betekent ook zorgen voor de planeet die wij aan hen nalaten. Bij Stokke zetten we deze zorg om in actie. 

Milieu
Milieu
Onze materialen, zoals gecertificeerd en verantwoord geproduceerd hout, worden zorgvuldig geselecteerd, zodat ze een lagere impact op het milieu hebben. 
Mensen en werkplekken
Mensen en werkplekken
Wij doen ons best om in elke stap van onze toeleveringsketen een eerlijke werkwijze te hanteren en fatsoenlijk werk te garanderen.
Onze duurzaamheidsbelofte gaat verder dan het klimaat
Een bijdrage leveren aan verbetering
In een wereld met een groeiende bevolking is het welzijn van kinderen essentieel voor duurzame samenlevingen. Daarom doen we er alles aan om maatschappelijk verantwoord en milieuvriendelijk te zijn. 
Zorgen voor kinderen is ook zorgen voor de planeet
Ontwikkeling van kinderen
Klein zijn is heel belangrijk
De vroege kinderjaren leggen de basis voor alle verdere levenservaringen. Als merk waarbij kinderen voorop staan, geloven we sterk in die belangrijke jaren. Want zelfverzekerde kinderen groeien uit tot zelfverzekerde volwassenen.
Klein zijn is heel belangrijk
Zelfverzekerde kinderen voor een betere wereld
Met verbinding, veiligheid en ontdekking als onze basis moedigen wij ouders en verzorgers aan om de kansen te benutten die ze hebben om hun kinderen te helpen zich te ontwikkelen en zelfverzekerd op te groeien.