X

Tripp Trapp®

De iconische Tripp Trapp® stoel gaat een leven lang mee. Hij is ontworpen om elke groeispurt van je baby te volgen tot pubertijd.

De stoel die met je kindje meegroeit.™ Een stoel voor het leven.

De Tripp Trapp® is in 1972 ontworpen door designer Peter Opsvik. Sindsdien is de stoel steeds beter geworden. In die tijd had niemand zoiets gezien en nu, meer dan 40 jaar later, is de Tripp Trapp® nog steeds uniek. De iconische Tripp Trapp® stoel is gemaakt van Europees beukenhout van hoge kwaliteit. De stoel is in hoogte en diepte verstelbaar, zodat hij zich aanpast aan de lengte en behoefte van je kindje. Deze comfortabele stoel is alles wat je nodig hebt (met extra accessoires) vanaf de geboorte tot volwassenheid.

TRIPP TRAPP® IN EEN OOGOPSLAG
  • Je baby kan meteen aan tafel meedoen dichtbij het gezin
  • Kan worden gebruikt vanaf geboorte tot volwassenheid

  • Baby set en kussenset bieden extra comfort en veiligheid voor je kindje
  • Unieke verstelbaarheid van zit- en voetenplank
  • Verkrijgbaar in veel kleuren zodat je goed kunt combineren met je interieur
  • Iconisch Scandinavisch design van Peter Opsvik

  • Stevige constructie en Europees beukenhoutVANAF GEBOORTE

Newborn Set

De beste plaats aan tafel voor je baby. De Newborn Set is ontworpen om de interactie met je baby te bevorderen. Knus, comfortabel en ergonomisch. Je baby kan al vanaf geboorte bij jou aan tafel aanschuiven. Je baby hoort er meteen bij het gezin en geniet van het oogcontact en de verhalen.

VANAF 6 MAANDEN

Baby Set

De tijd vliegt en baby's groeien als kool! Als je kindje ongeveer 6 tot 9 maanden oud is, dan kan het zelfstandig rechtop zitten. Met de Baby Set en kussenset zit je dreumes comfortabel in de kinderstoel. Je kindje kan dan ook mee-eten aan tafel. De Baby Set bestaat uit een verhoogde rugleuning, steunrail en verlengde glijders, waardoor je kindje veilig en comfortabel aan tafel zit.

VOOR JUNIOR EN VOLWASSENHEID

Een stoel voor het leven

Wat is er zo bijzonder aan een stoel die met je kindje meegroeit? Hij blijft bij jou. De iconische Tripp Trapp® is sterk, stijlvol en duurzaam. Hij is gemaakt van Europees beukenhout. Hij is volledig verstelbaar en je gebruikt hem vanaf de tienerjaren tot ver in de volwassenheid. Wist je dat de stoel een gewicht van 110 kg kan dragen?XPersoonlijk

Het graveren van jouw Tripp Trapp® laat zien dat de stoel speciaal is gemaakt voor je kindje.

Stokke® heeft de service om de Tripp Trapp® gratis te laten graveren. Laat de naam van je kindje graveren op de rugleuning van de Tripp Trapp®.

Stel je eigen Tripp Trapp® samen

Red
White
Black
Soft Pink
Aqua Blue
Storm Grey
Neutral
Walnut
Hazy Grey
Forest Green
Moss Green
Plum Purple
Midnight Blue
Whitewash
Oak White
Oak Black
Oak Greywash