OPDATERING FRA STOKKE


SÅDAN KOMMER VI IGENNEM DET SAMMEN

23. marts 2020.


Kære venner,

Vi vil gerne give jer en opdatering om, hvordan Stokke som global virksomhed reagerer på COVID-19 situationen.

At gøre hvad der er i barnets bedste interesse, er en af vores vigtigste værdier og derfor kernen i alt, hvad vi gør.

Selvom mange af vores tanker fokuserer på den nuværende situation, vil vi gerne forsikre jer om, at børn og deres familiers sikkerhed og sundhed stadig har højeste prioritet hos os.

I vores bestræbelser på at passe på vores samfund og hinanden følger vi de seneste råd fra de lokale sundhedsmyndigheder og opfordrer Stokkes medarbejdere til at arbejde hjemmefra, hvis det er muligt. For jeres egen sikkerhed og sundheds skyld bedes I også følge de anbefalede forholdsregler.  

Tæt kontakt med jeres kære betyder mere nu end nogensinde før. Det er vores håb, at jeres forhold vil blive endnu stærkere, når I er sammen. I de kommende dage vil vi gerne føre samtalen videre på de sociale medier. Vi vil dele tip om eventyr indendørs sammen med jeres børn, der kan bringe smilet frem i løbet af dagen.

I mellemtiden gør vi alt, hvad vi kan for at holde tingene kørende så godt som muligt i disse vanskelige tider.

Kontakt os, hvis I har spørgsmål eller bekymringer.

Vi er én stor familie, der alle er forbundet, og sammen kan vi komme igennem det.
Stokke blev grundlagt i 1932 i Ålesund i Norge som producent af møbler af høj kvalitet. Det første produkt til børn blev lanceret i 1972 – den ikoniske Tripp Trapp® stol, som er blevet solgt i mere end 11 million eksemplarer og stadig er kerneproduktet i Stokkes kollektion. Siden 2006 har Stokke udelukkende fokuseret på  børnemøbler og udstyr af høj kvalitet inden for markedssegmenterne højstole, barnevogne, bæreseler, tekstiler og børneværelser. Produkterne søger at skabe nærhed mellem forældre og børn og sikre en sund udvikling for mindre børn. Virksomheden har været ejet og drevet af familien Stokke igennem 3 generationer indtil 2014, hvor den blev opkøbt af NXMH baseret i Belgien og 100 % ejet af NXC i Sydkorea.  Stokke distribuerer til 70 lande i hele verden samt til sine egne datterselskaber i Europa, USA og Asien.