Når alt kommer til alt, ønsker vi alle samme ting:

sunde og glade børn, der vokser op og bliver omsorgsfulde og selvsikre voksne. 

 
X
Barn bager

Selvsikkerhed gør, at alt er muligt

 

Nærhed skaber tilknytning 

Hos Stokke udvikler vi produkter, som er designet til at bringe dit barn tættere på dig. Når dit barn sidder med ved spisebordet, eller I udfordrer verden sammen, skabes der tætte bånd via øjenkontakt, interaktion og nærhed. Du viser dine børn, at du ser dem, hører dem og forstår dem. Det giver børn den følelse af tryghed, de behøver for at trives og føle, at man elsker og forstår dem. 

Mand synger for en baby

Tilknytning giver selvsikkerhed 

Når børn er tæt knyttet til deres forældre, får følelsen af tryghed dem til at træde ud af deres komfortzone. Det giver dem mulighed for at give efter for deres naturlige nysgerrighed og udforske og lære via leg, eksperimenter og bevægelsesfrihed. Trygge børn tør prøve og mislykkes og prøve igen vel vidende, at du altid er der, hvis de får brug for dig. Det er ved at prøve igen og igen og til sidst at lykkes, at børn opnår selvsikkerhed. 

Barn spiser frokost

Selvsikkerhedgør, at alt er muligt 

Selvsikkerhed er en af de bedste gaver, forældre kan give et barn. Et barn, der vokser op med tiltro til sine egne evner, er frygtløs og klar til at klare de forhindringer, livet bringer. De føler, at de kan følge deres passion. De tror på deres drømme, både de store og de små, og har modet til at følge dem, uanset hvad andre måtte tænke. 

En pige tegner et billede