Forældrerollen kan være sådan
Parenting can be like this
or like that.
eller sådan.
50 år med at finde ud af det sammen.
Du kan lytte til alle de gode råd om forældreskab, der findes, eller slet ikke til nogen. I sidste ende handler det om jer to, og at I finder ud af det – sammen.
X
Tripp Trapp® 50th Anniversary
Se filmen
 
Indbyrdes kontakt
Selvom tiderne har ændret sig, har mysteriet om at være nybagt forælder ikke ændret sig. Børn har haft mulighed for at knytte bånd med de mennesker, der holder mest af dem, når de sidder sammen ved bordet. Det er denne kontakt, der giver forældre og børn mulighed for at komme tæt på hinanden, kommunikere og finde ud af det sammen.
Parenting Connection
Bevægelsesfrihed
I dag giver det justerbare design bevægelsesfrihed med både dybde- og højdejusterbare sæde- og fodplader. Når stolen er justeret korrekt, sidder dit barn korrekt uanset alder.
Freedom of Movement
Tripp Trapp® Turns 50 Years!

Børn har haft en plads ved bordet siden 1972

Da Tripp Trapp® blev introduceret, revolutionerede den hele kategorien af højstole til børn. Ingen havde set noget lignende. Den er genial i sin enkelhed og behagelig at bruge på alle stadier af barndommen og senere i livet.

For at fejre milepælen for stolen, der vokser med barnet, er Stokke stolte over at kunne tilbyde en virkelig exceptionel jubilæumskollektion i begrænset antal. Kvalitetshåndværket ligger i præcisionen og detaljerne. I denne ånd har Stokke tænkt ekstra meget over Limited Edition Ash stolene for at skabe noget mindeværdigt.
Naturligt unik
Ask er valgt på grund af dets høje kvalitet og varierende udseende, og træets tætte årestruktur afslører flerdimensionelle ringe i både lyse og mørke toner. Marmoreffekten skaber et unikt mønster i hver stol, hvilket sikrer, at hver stol er en limited edition og helt unik. Næsten lige så unik som barnet, der sidder på den.

Limited Edition kollektion:

Tripp Trapp® Ash Mixed Limited Edition
Tripp Trapp® Ash White Limited Edition
Køb Tripp Trapp®
Hvis du vil se produktet i AR, skal du gå til denne side på din enhed med AR-funktionalitet
The Design Story
Historien bag designet
For 50 år siden, da Peter Opsviks søn, Tor, var to år gammel, opdagede Opsvik, at Tor var vokset ud af sin højstol, og han kunne ikke finde en, hvor Tor kunne sidde behageligt i bordhøjde med resten af familien. På baggrund heraf ændrede Opsvik den måde, vi betragter højstole til børn, og skabte en stol, der virkelig ville give børn i alle aldre et behageligt, ergonomisk sæde ved bordet. Tripp Trapp® blev opfundet.
Konfigurer din Tripp Trapp®
Stolen der vokser med barnet®
3D konfigurator

Sådan finder I ud af det - sammen.

For i sidste ende handler det om, at I, forældre og børn, finder ud af det sammen.

Den legendariske norske stol er ved at blive et af Skandinaviens mest genkendelige design og er en evig bestseller med over 13 millioner solgte stole. Den blev lanceret i 1972, og børn rundt om i verden har siden haft en plads ved bordet, hvilket er afgørende for børns udvikling, kreativitet samt sprog og motorik.

 
Tripp Trapp® Højstol i sociale