Shopping Online
Sådan bestiller du på Stokke.com

 

Du kan bestille alle vores produkter på Stokke.com. Fordelene er:

 

  • Fri fragt ved køb for over DKK 750,00
  • Udvidet garanti registreres automatisk
  • Bredt sortiment af tilbehør og reservedele
  • Originale og autentiske produkter
  • Tilfredshed eller returnering af ubrugte produkter inden for 30 dage
  • Sikker betaling
  • Hurtig levering


Find de varer, du ønsker at købe:

Hovedprodukter
Alle vores vigtigste produkter findes i topkategorimenuen. Her kan du se flere billeder, læse om egenskaber og fordele og naturligvis købe. Du kan også søge ved at klikke på forstørrelsesglasset øverst i højre hjørne.

 

Tilbehør og reservedele
Alt tilbehør og reservedele er linket til hovedprodukterne i topkategorimenuen. Du kan også bruge søgefunktionen.

Du kan finde links til reservedele pr. produkt her: Reservedele 

 

Læg varerne i din indkøbsvogn
Når du har fundet den vare, du ønsker at købe, vælger du blot mængde og/eller farve og klikker på "Læg i indkøbsvogn"

 

Vis din indkøbsvogn
For at se din indkøbsvogn eller gå til en sikker betalingskasse klikker du på indkøbsvognsymbolet øverst i højre hjørne. Når du har åbnet din vogn, kan du ændre mængde eller fjerne produkter, hvis du ønsker det. Du kan fortsætte med at shoppe ved at gå til en kategori i topmenuen eller søge.  

 

Fortsæt til betaling
Når du er tilfreds med indholdet af din indkøbsvogn, kan du gå videre til næste trin. Hvis du har oprettet en konto på Stokke.com, kan du logge på med din e-mailadresse og din adgangskode. Hvis det er første gang, du shopper hos Stokke, klikker du på "Betaling".  Du vil få mulighed for at oprette en konto senere i betalingsprocessen.

 

Forsendelse
På næste trin i betalingsprocessen skal du indtaste forsendelsesadressen. Bemærk at vi kun sender til udvalgte lande i Europa indtil videre. Hvis din forsendelsesadresse er den samme som din faktureringsadresse, hakker du af i kassen "Brug denne adresse til fakturering".

Indtast din e-mailadresse og dit telefonnummer, så vi kan sende dig en ordrebekræftelse eller ringe til dig vedrørende din ordre, hvis der er behov for det.

Vælg den ønskede forsendelsesmetode, hvis der er flere muligheder.

Du skal også acceptere vores betingelser for brug, inden du går videre til næste trin. Hak af i boksen og fortsæt ved at klikke på "NÆSTE".

 

Fakturering
Hvis du har valgt at bruge forskellige forsendelses- og faktureringsadresser, kan du indtaste din faktureringsadresse her. Fortsæt ved at klikke på "NÆSTE".

 

Vis ordren
På dette trin i betalingsprocessen vil du blive præsenteret for en oversigt over din ordre inklusive forsendelse og skatter. Hvis alt er i orden, kan du fortsætte til betaling ved at klikke på "Send ordre".

 

Afgiv ordre / betaling
For af afslutte købet skal du indtaste din kreditkortoplysninger. På nogle markeder kan du betale med SoFort. Stokke accepterer Visa, MasterCard og Maestro. Dine kreditkortoplysninger bliver ikke gemt på vores servere og behandles sikkert. Når du har indtastet de påkrævede oplysninger, bekræfter og afgiver du ordren ved at klikke på "Afgiv ordre".

 

Ordrebekræftelse
Når du har afgivet din ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse på den e-mailadresse, du har angivet.

 

Opret en konto
Du behøver ikke oprette en konto, inden du bestiller, men du vil få mulighed for at gøre det, når du har afsluttet din ordre.