Mangler du den perfekte gave?

Hvis du er på udkig efter noget helt specielt, står vi klar til at hjælpe. Se vores gaveguide med 9 smukke gaveideer, som nybagte forældre og deres små børn helt sikkert vil elske. 

Det er vigtigt at finde de rigtige gaver til dine kære.

Vi ved, at du leder efter noget specielt, og vi har udvalgt nogle varer fra vores kollektion, som kunne være perfekte gaver.  Vælg mellem alt fra overdådige tæpper til pladsbesparende produkter af høj kvalitet, der gør det nemmere og mere fornøjeligt at tilbringe tid sammen med familien.

Kig på vores samlede udvalg.

Stokke® Munch

DKK 479,00

Vis produkt

ezpz™ by Stokke®

DKK 219,00

Vis produkt

JetKids™ by Stokke®

DKK 1.299,00

Vis produkt

Stokke® Pusletaske

Fås fra DKK 999,00

Vis produkt

Stokke® Blanket Cotton Knit

DKK 419,00

Vis produkt

Stokke® Uldtæppe

DKK 589,00

Vis produkt

Stokke® Fåreskind

DKK 1.699,00

Vis produkt

Stokke® FlexiBath®

DKK 329,00

Vis produkt

Stokke® FlexiBath® Toy Cups

DKK 119,00

Vis produkt

/

Stokke® Munch

Den rigtige løsning til spisetid!

Forældre og børn vil nyde vores smukke kollektion af spisestel lavet specielt til de små. Uanset om det gælder et mellemmåltid på farten eller middagsmad ved spisebordet, har Stokke™ Munch alt, hvad børn skal bruge for at gøre spisetid til en succes. Vores spisestel og bestik er ergonomisk og let for små hænder at holde på, så det er nemmere end nogensinde før at lære at spise. Kollektionen omfatter en blød hagesmæk, en ergonomisk ske og gaffel, en stabelbar og pladsbesparende tallerken og endda en kop og en skål med drypfri silikonelåg.
Stokke™ Munch fås i seks varianter, du kan vælge imellem.

ezpz™ by Stokke®

ezpz™ gør spisning og rengøring nemmere.

Denne alt-i-en dækkeserviet er en god gave til travle familier og bidrager til at undgå griseri ved måltiderne.

Ezpz™ by Stokke® passer til en Stokke® Tray til Tripp Trapp® og til Stokke® Steps™ Baby Set Tray til Stokke®Steps™ højstolen, og dens unikke funktionalitet gør, at den bliver på plads, holder på væskespild og forhindrer, at skåle og tallerkener vælter.

De fleste forældre vil være enige i, at mindre griseri er en fordel, men endnu vigtigere er det, at ezpz™ by Stokke® dækkeservietten gør det nemmere for børn at lære at spise selv.
Den lægges bare i opvaskemaskinen, når middagen er overstået.

JetKids™ by Stokke®

Giv en gave, der gør livet nemmere

Familier, der rejser, vil værdsætte den smarte JetKids™ by Stokke® BedBox®. Denne geniale ride-on kuffert gør et sæde på økonomiklasse til en seng på første klasse, så den lille kan ligge behageligt eller sove godt på familieferien.

Den er sjov og funktionel og har masser af plads til alt, hvad dit barn har brug for.

Det bedste af det hele er, at dit barn vil nyde at bruge den, fordi han eller hun enten kan sidde på den, trække den eller selv blive trukket. Når du er om bord på flyet, kan vores BedBox® i 5 enkle trin omdannes fra en kuffert til en seng.

Stokke® Pusletaske

Hvem har ikke brug for en god taske?

En god taske betyder alt, når du er på farten med dit barn - og vores er exceptionel. En pusletaske med stil, der overgår forventningerne på en genial måde. Den kan sættes på alle Stokke barnevogne eller bæres over din skulder, men den kan også bruges som rygsæk. Den er stor og alsidig med strategisk placerede lommer til nemt at organisere og få adgang til alt, hvad din baby har brug for.

Stokke® Blanket Cotton Knit

Noget blødt at kramme

Børn og babyer har ofte brug for lidt ekstra varme. Hvorfor ikke give barnet et tæppe, det slet ikke kan lade være med at røre ved. Vores Stokke® tæpper af 100 % økologisk bomuld er åndbare og altid en favorit til at holde din baby varm hele året rundt. De er fine og bløde mod din babys hud.

Stokke® Uldtæppe

Luksus, der betyder noget

Hvis du leder lefter den perfekte gave til din lille guldklump, så overvej et af vores Stokke® Tæpper i blød, luksus Merinould. Det er blødt mod din babys hud og samtidig åndbart, så det bibeholder den rigtige temperatur og holder den lille varm året rundt. Merinould indeholder verdens bedste fibre, er 100 % bionedbrydeligt og derfor godt for miljøet!

Stokke® Fåreskind

Komfort hele året

Vores ægte fåreskindsfor er en perfekt gave til at gøre det mere behageligt for din baby. Folk tror ofte, at fåreskind kun er til at holde sig varm, men heldigvis er det ikke sandt. På grund af de hule fibre i ulden har ægte fåreskind en naturlig åndbarhed, der hjælper med at skabe en konstant kropstemperatur for din baby i alle typer vejr. Det giver en behagelig og afdæmpende støtte og føles blødt mod din babys sarte hud. En børste til at rede og opfriske ulden medfølger. 

Stokke® Flexi Bath®

Gør badet lidt sjovere!

Hvad er bedre end badetid? At slappe af i varmt vand, plaske og lege med bobler er rigtig sjovt for alle i familien. Stokke® Flexi Bath® er et unikt sammenklappeligt badekar til babyer og børn op til 4 år. Det er let og nemt at bruge og opbevare hjemme, og du kan også tage det med, når du rejser med familien. Der er masser af farver at vælge imellem, så du kan helt sikkert finde et, der passer til din smag.

Stokke® FlexiBath® Legetøj

Giv legetøj, de vil elske

Forældre og børn vil værdsætte spændende og lærerigt legetøj. Gør badetid til legetid med Stokke® Flexi Bath® legetøj! Vores innovative kollektion af farverige kopper vil gøre det endnu sjovere for dit barn at gå i bad. De er bløde, dejlige at røre ved og kan fyldes, tømmes og stables. Det stimulerer ikke kun sanserne, men hjælper også med at udvikle motorikken. Få mest muligt ud af badetiden, hvor I kan grine, lære og være sammen.