Nye produkter Februar 2018

Stokke® Steps og Tripp Trapp® Stol

Både Stokke® Steps modulstolen og vores ikoniske Tripp Trapp® stol er behagelige at sidde på og kan tilpasses, så dit barn sidder godt og sikkert uanset alder. Med det i baghovedet har vores designere opdateret vores hyndekollektion, så der er noget til enhver!

Tripp Trapp® Voksenhynde

Den nye voksenhynde gør det muligt for ældre Tripp Trapp® brugere som teenagere og voksne at gøre deres yndlingsstol lidt blødere og give den et lidt mere voksent og neutralt look. Vores designere har også tænkt på funktionaliteten ved at lave en skridsikker bund, så hynden bliver på sin plads.

Tripp Trapp® Hynde (18 måneder - 6 år)

Tripp Trapp® Hynden er fleksibel og funktionel og tilfører både blødhed og stil. Fås i mange farver og mønstre, og nogle design fås i en overfladebehandlet version, så de er nemmere at rengøre. Det bedste af det hele er, at de passer til alle Tripp Trapp stole med eller uden et Tripp Trapp® Baby Set !

Mønstre og farver

Classic Cushion Grey Melange
Grey Melange
Aqua Stars
Grey Star
Retro Cars
Sweet Butterfly
Black Chevron
Tripp Trapp Hynde Green Forest
Green Forest
Pink Stripes
Aqua Stripes
Grey Leaf

Stokke® Steps Nyheder

I denne sæson har vores designere opdateret Stokke® Steps med nyt funktionelt tilbehør helt i tråd med tiden og stilen. Stokke® Steps introducerer nye hynder og Baby Set i en ny farve, så det er nemmere end nogensinde før at gøre din stol mere personlig.

Med nye farver til Stokke® Steps stolesæde og ben, skråstol, Baby Set, bakke og hynder er der nu mere end 1.000 smukke kombinationsmuligheder, du selv kan mikse og matche.

Stokke® Steps Baby Set

For at gøre det nemmere end nogensinde at gøre din Stokke® Stepsmere behagelig tilbyder vi nu lidt mere sofistikerede hynder. Vælg mellem: Black, Soft Sprinkle

Stokke® Steps Stolehynde

Den nye hynde fås nu i en mere neutral farve, som giver ældre børn og voksne brugere mulighed for at gøre deres stol mere personlig, blød og behagelig. En skridsikker bund holder hynden på plads.

Stokke® Steps Baby Set

For at gøre det nemmere end nogensinde at gøre din Stokke® Stepsmere behagelig tilbyder vi nu lidt mere sofistikerede hynder. Vælg mellem: Black, Soft Sprinkle