VIGTIG SIKKERHEDSMEDDELELSE 

Stokke AS annoncerer en tilbagekaldelse af Stokke® Steps™ Bouncer og Stokke® Steps™ Newborn Set som er produceret i perioden mellem februar 2014 og den 21. december 2018.

Defekt Kunder som ejer en Stokke Steps stol sammen med en Stokke Steps Bouncer eller Stokke Steps Newborn Set kan i visse tilfælde opleve at Bouncer eller Newborn Set ikke fæstner ordentligt til stolen, selvom at låseindikatoren bliver grøn.

Hvis produkterne bruges separat, udgør Stokke Steps stolen og Stokke Steps Bouncer ingen risiko og er sikre at bruge. Stokke Steps Newborn Set kan kun bruges sammen med stolen.

Fare Stokke Steps Bouncer eller Newborn Set kan løsne sig fra stolen – forårsaget af f.eks. søskende interaktion eller lignende. Dette kan udgøre en faldfare for barnet.

Løsning Forbrugere skal straks holde op med at bruge kombinationen af Stokke Steps og Bouncer / Newborn Set og gå til https://reclamations.stokke.com/stepsbouncerfor at kontrollere, om deres produkt er berørt. Hvis produktet er verificeret som berørt, skal forbrugeren fortsætte deres registrering for at få instruktioner, om hvordan de får deres produkt repareret.

Kontakt oplysninger Venligst gå til den ovenstående hjemmeside for validering af produktet og registrering eller gå til www.stokke.com.

Reclamation Portal