Video
Stokke® Limas™ Bæresele video
En half buckle bæresele og perfekt pasform, hvis du vil bære dit barn fra fødslen. Her kan du lære mere om, hvordan du bruger den og tilpasser den til dit voksende barn.

Instruktionsvideoer

Fra fødsel
På brystet
Den perfekte stilling til børn, der elsker at putte sig! Den bedste måde at holde barnet tæt på dig fra fødslen, som giver mulighed for en korrekt siddestilling med spredte ben for optimal ergonomi og komfort for både dig og dit barn
X
Fra 5+ måneder
På ryggen
Er dit barn over 5 måneder og klar til at udforske verden? Så er det tid til at bære barnet på ryggen! Denne bæremulighed er lige så ergonomisk og sikker, men giver samtidig barnet mulighed for at se mere. Du får også større bevægelsesfrihed, især når dit barn bliver større.
X
Fra fødsel
På hoften
Den perfekte stilling, hvis dit barn er ved at blive nysgerrig og klar til at opdage verden, men du er ikke klar til at bære på ryggen. En sikker, ergonomisk og behagelig stilling, der kan bruges fra fødslen.
X
Vigtigt at vide

Brug den til en nyfødt

Glem ikke at forkorte bagpanelet, hvis du ønsker at bruge bæreselen til din nyfødte.

Det perfekte setup

Er du klar?

Sikkerhed

Er du usikker på, om dit barn sidder korrekt i sin Stokke® Limas™ Bæresele? Det kan være nyttigt at have din partner eller en ven ved din side, eller du kan begynde at øve dig foran spejlet. Her er et par punkter, du kan tjekke, hvis du vil være ekspert i bæreseler

På brystet

På ryggen

På hoften

Udforsk Stokke® Limas™ Bæresele