Tripp Trapp® 

- Fremstillet i Europa

Siden 1972

Du ved, at Tripp Trapp® er et ikon, men vidste du, at den fremstilles i Europa - og altid er blevet det.

Tæt på kilden

Tripp Trapp® er fremstillet i Europa tæt på de store skove, hvor bøg og eg har vokset i overflod i århundreder. Da det er naturlige ressourcer, køber vi træet ansvarligt ved at følge to principper for bæredygtighed. For det første kan træet spores tilbage til den skov, det kommer fra, og vi kræver, at alle leverandører overholder strenge regler baseret på langsigtede planer om styring af skovdrift. De kontrolleres af kompetente, lokale myndigheder, der støtter bæredygtig skovdrift. For det andet finder produktionen sted tæt på råmaterialerne for at mindske transporttiden og hermed reducere forurening. 

Made in Europe. Made with quality.

Fremstillet i Europa.

Høj kvalitet.


Tripp Trapp® fremstilles primært af europæisk bøg og eg, hvoraf den bedste kvalitet findes i Centraleuropa. Disse skove er kendt for disse værdifulde ressourcers kvalitet og kvantitet. Det træ, der udvælges til Tripp Trapp® stolen, ser naturligt ud med smukke åretegninger, som giver hver stol et særligt look, der bliver endnu pænere med tiden. Det er af stor betyding for Tripp Trapp®, da det er en premium designerstol, der skal holde i mange år.

Du køber ikke kun en ikonisk designstol, du tager også et lille stykke af naturen med hjem!

Keeping close tabs during every part of the process

Tæt kontrol igennem hele processen For at leverandører kan godkendes som Stokke partnere, skal de overholde strenge regler om skovdrift og handel med træ.  Så snart vores leverandører er kommet igennem vores udvælgelsesproces, udvikler og fastholder vi tætte relationer med dem. Vores tilstedeværelse bidrager til at sikre, at produktionen af Tripp Trapp® stolen er helt perfekt. Det sikrer ikke alene kvalitet men også et bedre overblik over hele værdikæden..  Vi holder aktivt øje med ethvert aspekt af råmaterialeudvikling, produktion og distribution, ikke blot når det gælder Tripp Trapp®, men for alle vores produkter. Enhver leverandør, forretningspartner og deltager i vores værdikæde skriver under på en aftale om et adfærdskodeks, der beskriver vores fælles ansvar for at sikre ordentlige arbejdsforhold, løn og produktionsmetoder.

Både bøg og eg er det naturlige valg til møbler, der skal holde i mange år, og foretrækkes af møbelsnedkere på grund af dets styrke, holdbarhed og fleksibilitet.

X
Craftsmanship Video

Afspil video

Tripp Trapp® er en genial, ikonisk stol, der kan bruges hele livet. Det var en gamechanger, da den blev opfundet af Peter Opsvik i 1972. Generationer af børn er vokset op med en Tripp Trapp® stol, og den er ligeså populær i dag, som den var dengang.

Det er et ægte arvestykke.

Registrer din Tripp Trapp® stol, og få en unik 7-års garanti.