TRIPP TRAPP® & STOKKE® STEPS™

Nordic Blue og Nordic Grey hynder

At passe på vores børn betyder også at passe på vores planet. Vi gør vores del for at hjælpe at den forbliver et smukt og sundt sted for børn i dag og for kommende generationer.

TT Nordic Grey
 
Vores mest bæredygtige hynder
Dyed using natural plant extracts
Naturally beautiful
Next-to-skin comfort
Dyed using natural plant extracts
Farvet med naturlige planteekstrakter
Nordic hyndekollektionens garn er indfarvet med ekstrakter fra nedfaldne agern og urten radix isatidis. Disse kvalitetshynder er farvet med en miljøvenlig teknologi uden farlige kemikalier, uden spildevand og med lav miljøpåvirkning.
Naturally beautiful
Naturligt smukke
Next-to-skin comfort
Behagelige mod huden
 

Materialer og certificeringer

Læs mere... Ultralydsprocessen IndiDye™, der bruges til at farve garnet på Nordic-hynderne, eliminerer spildevand i farvningsprocessen og reducerer vandforbruget betydeligt sammenlignet med konventionel farvning. På grund af lavere farvetemperaturer og kortere farvetid er brugen af energi og emissioner også meget lavere.

Garnet til Tripp Trapp® Nordic Grey hynderne farves hos IndiDye™ ved hjælp af udtræk fra agern

Standard 100 Øko-tex®

Stokke® tekstiler overholder Øko-Tex® Standard 100, klasse 1 og er certificeret som værende fri for farlige stoffer med den seneste forskning og teknologi som garant for, hvad der er bedst for din baby. 

TT NordicGrey img øko-tex

Genbrugsfyld

Med 60 % genbrugsfibre og 40 % nyt polyester bevarer Nordic Grey Classic- og Baby-hynderne deres blødhed og kvalitet. Genbrug reducerer behovet for nye materialer, når der bruges mindre energi til genanvendelse sammenlignet med produktion af nye materialer.

TT Nordic Grey genbrugsfyld

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld er noget særligt ikke kun på grund af den høje kvalitet, men fordi det dyrkes uden brug af skadelige pesticider, gødning og kemikalier. OCS 100-certifikatet sikrer, at det overholder strenge retningslinjer. Det betyder, at det er sundere for luften og vandet og især for din baby. 

TT NordicGrey img økologisk
 
 
 
Fremstillet med bæredygtighed i tankerne

NORDIC HYNDE-KOLLEKTION​

Med et tidløst design passer Nordic-hynderne perfekt ind i enhver indretning og går aldrig af mode. Vores hynder er fremstillet af materialer af høj kvalitet kan tilpasses efter barnets størrelse og behov, så du kan bruge dem i lang tid.

  • tt_campaign_sustainability_nordicblue
  • tt_campaign_sustainability_nordicgrey
Fremstillet med bæredygtighed i tankerne

TRIPP TRAPP® - Made in Europe since 1972

Vi er stolte af at kunne tilbyde produkter, der afspejler både dine og vores værdier som f.eks. Tripp Trapp® stolen. Tripp Trapp® stolen er fremstillet af træ fra ansvarlige kilder i et tidløst design,  så den kan holde i generationer.