At passe på vores børn betyder også at passe på vores planet. Vi gør vores for at hjælpe med at sikre, at det forbliver et smukt og sundt sted for børn i dag og i de kommende generationer.

TT Nordic Grey

Farvet med ekstrakter fra nedfaldne agern

Garnet til Tripp Trapp® Nordic Grey hynderne er farvet med ekstrakter fra nedfaldne agern. Nordic Grey er indfarvet med ægte øko-smart teknologi uden farlige kemikalier, uden spildevand og med lav miljøpåvirkning.

Dyed using extracts from fallen acorns

Behagelig mod huden

Nordic Grey hynde-kollektionen indeholder ingen skadelige stoffer og er superblød mod dit barns sarte hud. Det gør hynden mere miljøvenlig og bedre for dit barn.

Next-to-skin comfort
 

Materialer og Certificeringer

Ultralydsfarvningsprocessen IndiDye™, der bruges til at farve garnet på Nordic Grey hynderne, eliminerer spildevand i farvningsprocessen, hvilket reducerer vandforbruget betydeligt sammenlignet med konventionel farvning. På grund af lavere farvetemperaturer og kortere farvetid er brugen af energi og emissioner også meget lavere.

Læs mere

Garnet til Tripp Trapp® Nordic Grey hynderne farves hos IndiDye™ ved hjælp af udtræk fra agern

Standard 100 Øko-tex®

Stokke® tekstiler overholder Øko-Tex® Standard 100, klasse 1 og er certificeret som værende fri for farlige stoffer med den seneste forskning og teknologi som garant for, hvad der er bedst for din baby. 

TT NordicGrey img øko-tex

Genbrugsfyld

Med 60 % genbrugsfibre og 40 % nyt polyester bevarer Nordic Grey Classic- og Baby-hynderne deres blødhed og kvalitet. Genbrug reducerer behovet for nye materialer, når der bruges mindre energi til genanvendelse sammenlignet med produktion af nye materialer.

TT Nordic Grey genbrugsfyld

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld er noget særligt ikke kun på grund af den høje kvalitet, men fordi det dyrkes uden brug af skadelige pesticider, gødning og kemikalier. OCS 100-certifikatet sikrer, at det overholder strenge retningslinjer. Det betyder, at det er sundere for luften og vandet og især for din baby. 

TT NordicGrey img økologisk
 

Med et tidløst design passer Tripp Trapp® Nordic Grey hyndekollektionen perfekt ind i enhver indretning og går aldrig af mode.

 
 

Du køber ikke kun en ikonisk designstol, du tager også et lille stykke af naturen med hjem!

Tripp Trapp®   - Produceret i Europa

Vi er stolte af at kunne tilbyde produkter, der afspejler både dine og vores værdier som f.eks. Tripp Trapp® stolen. Fremstillet af træ fra ansvarlige kilder i et tidløst design sikrer lang levetid, så Tripp Trapp® kan holde i generationer.  Læs mere om, hvordan vi fremstiller og indkøber træ til Tripp Trapp® 

 

SHOP NORDIC GREY HYNDEKOLLEKTION HER: