Luk solen ind med Tripp Trapp® stolen i den nye Sunflower Yellow! Solsikker er kendt for at være “glade” blomster og symboliserer lang levetid, hvilket især er relevant for vores ikoniske stol. Fordi Tripp Trapp® vokser med dit barn, kan du også bruge den som voksen og nyde den i generationer.

sunflower color tt chair and sunflower
Luk solen ind

FREMTIDEN SER LYS UD

Vi har tænkt meget på valget af en ny farve til Tripp Trapp® Trend Collection. Gul er "in" i 2021 og forventes at være det i et stykke tid. Hvorfor? Gul er kendt for at give lyse og positive associationer og er solrig og optimistisk. Farven er taget ud fra catwalken og er opløftende og giver en positiv stemning og varme i enhver indretning.

Sunflower Yellow er alsidig og udtrykker din personlighed, og samtidig bringer den solen ind i stuen og lysner hverdagen op! Nyd at se din baby lære, interagere og udvikle sig sammen med dig ved spisebordet med den ikoniske Tripp Trapp® stol i den nye Sunflower Yellow! 

Køb Tripp Trapp® stolen i den nye Sunflower Yellow 

tripp trapp chairs lineup
TRIPP TRAPP®
Se vores Trend Collection
Køb nu
Ud over   den nye Sunflower Yellow fås vores ikoniske Tripp Trapp® stol i en række af   flotte farver.
Tripp Trapp® Classic Cushion

Frisk din Tripp Trapp® stol op med nye hynder

Med vores omfattende Tripp Trapp® hyndekollektion kan du tilføje lige præcis den blødhed, støtte og funktion, der passer til hvert eneste stadie i dit  barns udvikling.
Lad kreativiteten blomstre, og giv din Tripp Trapp® stol blødhed og stil med nye hynder.

Køb nu
 

Læs mere om Tripp Trapp®