TRIPP TRAPP® OAK BROWN

Et ikonisk stykke natur.

Oplev det smukke og geniale skandinaviske design, når det er bedst, med vores prisvindende Tripp Trapp® stol i den nye Oak Brown.

Køb nu
TRIPP TRAPP® stol i farven Oak Brown
TRIPP TRAPP® OAK KOLLEKTION

TIDLØST DESIGN I FØRSTEKLASSES TRÆ

TRIPP TRAPP® Oak Brown stole - nærbillede

KØB DEN NYE TRIPP TRAPP® OAK BROWN HER

ET STYKKE AF NATUREN

EN DEL AF DIN FAMILIE

Familier har travlt, kalenderen er tæt pakket, og vores dage er fyldt med aktivitet. Det er vigtigere end nogensinde at finde øjeblikke, hvor man virkelig kan være sammen. Bordet er ikke bare et sted, vi spiser - det er der, vi mødes.Tiden ved bordet giver familier mulighed for at mødes, snakke, le og være sammen. Børns udvikling i deres første år er afgørende. Deres erfaringer i den tidlige barndom danner grundlaget for fremtidig læring, adfærd og sundhed.

  • Barn sidder på en TRIPP TRAPP® Oak Brown stol og griner
  • Smilende barn sidder på en TRIPP TRAPP® Oak Brown stol
viewing tt chair in AR on mobile
Brug AR til at se Tripp Trapp® i dit hjem
Se det i dit hjem, køkken, kontor.
Hvis du vil se produktet i AR, skal du gå til denne side på din enhed med AR-funktionalitet

Både bøg og eg er det naturlige valg til møbler, der skal holde i mange år, og foretrækkes af møbelsnedkere på grund af dets styrke, holdbarhed og fleksibilitet.

X
Film om håndværket

Afspil video

ANSVARLIGT INDKØBT

FRA BÆREDYGTIGE SKOVE

Vi køber træet ansvarligt ved at følge to principper for bæredygtighed. For det første kan træet spores tilbage til den skov, det kommer fra, og vi kræver, at alle leverandører overholder strenge regler baseret på langsigtede planer om styring af skovdrift. Det kontrolleres af kompetente, lokale myndigheder, der støtter bæredygtig skovdrift. For det andet finder produktionen sted tæt på råmaterialerne for at mindske transporttiden og hermed reducere forurening.

Fremstillet med bæredygtighed i tankerne

NORDIC GREY HYNDER

At passe på vores børn betyder også at passe på vores planet. Derfor er vi stolte over at kunne tilbyde den nye Tripp Trapp® Nordic Grey hyndekollektion – det perfekte match til vores nye egetræsstol. Den indeholder ingen skadelige stoffer, er farvet med ekstrakter fra nedfaldne agern og er derfor mere miljøvenlig og bedre for dit barn. Se hele kollektionen på Stokke.com, og find ud af, hvordan vi bruger mere bæredygtige processer og materialer for at reducere miljøpåvirkningen. Læs mere

Læs mere om Tripp Trapp®