læger uden grænser

Støt Læger uden Grænser sammen med os

Med upartiskhed og neutralitet i højsædet har Læger uden Grænser siden 1971 hjulpet mennesker i nød. På baggrund af disse principper har Stokke valgt denne respekterede organisation som partner.

Hvert eneste barn betyder noget 

At opfostre et glad, sundt barn er noget, som ingen af os bør tage for givet.  Det er en mission, der binder os sammen globalt. Den tanke, at mange mødre og små børn ikke har adgang  til kvalitetspleje før og efter fødslen, er næsten uforståelig. Men virkeligheden er, at i lande   i krise og med et dårligt sundhedssystem, er mange liv truet.

 STØT SAGEN 

Stolt partner med Læger uden Grænser

Vores løfte hos Stokke® er at bidrage til at bringe forældre og børn tættere på hinanden. Det er kernen i alt, hvad vi gør.  Vi er blevet partner med Læger uden Grænser for at støtte deres livsvigtige projekter i områder, hvor der er humanitære kriser, herunder sundhed for mødre og deres børn. I 2021 gik Stokkes donation til Læger uden Grænser til et barselshospital i Khost, Afghanistan.

BEKÆMP SULT. 

Mad til mor og barn  

Selvom de fleste mennesker ikke bekymrer sig om at få mad på bordet hver dag, er fejlernæring stadig et af de mest ødelæggende, humanitære problemer i verden. Det er også vanskeligt at løse, og nødvendige tiltag kræver aftaler mellem regeringer og humanitære organisationer. Læger uden Grænser arbejder på at udvikle langsigtede og bæredygtige systemer og programmer til at hjælpe familier med at håndtere denne tragiske byrde.

GØR EN FORSKEL

Tilbyde lægehjælp når og hvor det betyder noget

Læger uden Grænser prioriterer at levere livgivende og akut graviditets- og fødselshjælp under humanitære kriser. Det omfatter dygtige læger og den nødvendige medicin og udstyr til at redde mor og barn. Mange klinikker på landet i verdens fattige områder er kun åbne i begrænset tid og mangler personale og en dygtig fødselshjælper. 

GØR MERE

Støt Læger uden Grænser sammen med os

Læger uden Grænser gør et utroligt stykke arbejde i hele verden.

Gå ind på msf.dk for at læse mere om deres fantastiske arbejde, og hvordan du kan støtte dem.

Copyright  © Doctors Without Borders