Hvad er der i tasken? Alt hvad du behøver til en tur med din baby.

Stokke introducerer en helt ny skiftetaske til vores luksus barnevogne. Vores designere har brugt meget tid på at udtænke et design, så du og dit barn nemt kan udforske verden sammen.

En skiftetaske til jeres nye liv sammen.
Et godt produkt opfylder alle dine forventninger, men vores produkt overgår dem. Vores nye skiftetaske kan noget ganske særligt! Den kan sættes på alle Stokke barnevogne eller bæres over din skulder, men den kan også bruges som rygsæk. Den er stor og alsidig med strategisk placerede lommer til nemt at organisere og få adgang til alt, hvad du og din baby har brug for. 

Hvad kom der i tasken?
Har du nogensinde tænkt over, hvorfor dine yndlingsting ser ud, som de gør? Det har du sikkert, og vi spurgte vores produktdesigner Lilliann Voll, hvad der gør denne skiftetaske speciel, og hvad der har inspireret hende til designet. 

Lilliann forklarer, at den nye skiftetaske er inspireret af hendes kærlighed til vintagetasker og erfaring inden for overtøj, og selvom den skulle komplementere Stokke barnevognenes design, er den faktisk designet til brugerne, nemlig forældrene. Hun ville lave den perfekte taske til enhver situation, som både mødre og fædre ville kunne lide at bruge. 

Kan den bæres på to måder?
Funktionalitet stod øverst på listen. "Jeg synes, at det bedste ved den er, at den kan bruges både som skuldertaske og som rygsæk. Når du er på farten med dit barn, er det praktisk at have begge hænder fri." Skiftetasken er designet til at være behagelig at bære. "Den hviler mod kroppen, når den bæres over skulderen, og skiftepuden er lavet til at ligge i lommen tættest på din krop, så tasken føles blød og behagelig". 

Lilliann ønskede især at lave en skiftetaske, som hun selv gerne ville have haft, da hun var en travl mor med to små børn. Efter at vi har afprøvet den, ved vi, at det er lykkedes.

Vi håber, at du vil nyde skiftetasken lige så meget, som vi nød at lave den til dig!

Designeren!

Lilliann Voll, tekstildesigner hos Stokke. Lilliann har designet og syet i mere end tyve år. Her forklarer hun nogle af de tanker, der har været med til at gøre ideen til virkelighed.

ChangingBag_Lilliann-Voll

IMAGE-ChangingBag-2016-2

Hvad er der i tasken?

 • Med klappen på toppen kan tasken lukkes på to måder afhængigt af mængden af indhold
 • Sidelommerne med elastik er til sutteflasker 
 • Lommen foran til højre er foret med vandafvisende stof og nem at rengøre
 • Den skjulte forlomme med lynlås er til forældrenes ting såsom mobiltelefon, kreditkort, nøgler osv.
 • Justerbar skulderstrop
 • Ringe til åbning og lukning gør det muligt at ændre tasken, så den kan bruges på forskellige måder.

Rygsæk:

 • Stropperne til rygsækken er gemt, når de ikke er i brug 
 • Spænderne på stropperne justerer længden, så den passer til brugere af enhver størrelse.
 • Skiftepuden ligger i baglommen, så tasken er blød og behagelig at bære.

Inde i rygsækken

 • En lille skiftetaske kan knappes på indersiden af tasken som en ekstra lomme med plads til skiftepude, bleer osv. Den kan nemt tages med ind i et skifterum.
 • En stor lomme og to mellemstore til vaskeservietter, bleer, ekstra tøj og legetøj.

 

Stokke® Changing Bag

 

Søg på Stokke.com hjemmesiden for dit land eller kontakt din lokale forhandler for at finde ud af, om det ønskede produkt findes.

May 2016