Stokke® Home vinder Red Dot Award: Product Design 2016

Stokke® Home konceptet med de unikke moduler giver dig mulighed for at vælge de møbler, du ønsker, og designe dit helt eget børneværelse. Det er nemt at flytte modulerne rundt, så de passer til skiftende behov, efterhånden som dit barn vokser. I fjerde år i træk har et Stokke produktkoncept vundet "Red Dot" prisen for bedste produktdesign - Stokke® Home børneværelseskonceptet.

"Et hjem er et sted, hvor du kan være dig selv og være sammen med din familie, slappe af, lege og føle dig tryg. Hjemme er bare bedst. Vores inspiration til de nye børneværelsesmøbler kommer fra den følelse vi har, når vi er hjemme hos os selv. Vi ønskede at indbygge disse positive associationer i designet og begyndte at fokusere på det globale ikon, der symboliserer "hjem" og er formet som et hus. Konceptet blev videreudviklet til en funktionel og elegant serie af børneværelsesmøbler i bedste kvalitet og udførelse. Husets form er fremhævet i kollektionens hovedelement - barnesengen. Vi ville gerne have, at produkterne kunne vokse med barnet og samtidig overleve skiftende tendenser gennem tiden", siger Robert Myrene fra designteamet.

 

Stokke-Home-RedDot-Award-3

 

Om Stokke AS

Siden 2006 har Stokke udelukkende fokuseret på luksus børnemøbler og udstyr inden for markedssegmenterne højstole, barnevogne, bæreseler, tekstiler og børneværelser. Vores produkter fremmer kontakten mellem forældrene og barnet og sikrer en sund udvikling i barndommen.

Vores menneskefokuserede design sikrer funktionalitet, exceptionel ergonomi og uovertruffen komfort. Sofistikeret teknologi skaber skræddersyede tekniske løsninger, som er integreret i vores produkter. Alle vores produkter er udviklet, så de passer til enhver indretning med et tidløst design, så de aldrig går af mode.

Om Red Dot designprisen

Ud af 5.214 innovative produkter fra 57 forskellige lande er Stokke® Home konceptet i 2016 blevet udvalgt som et af de bedste produktdesign i verden. Red Dot prisen er nu ikke blot den største og mest anerkendte produktkonkurrence i verden, men også den mest internationale.

De indsendte produkter bedømmes i henhold til de højeste standarder. Bedømmelsesprocessen følger regler med strenge kriterier, der er tilpasset de seneste formelle, tekniske, produktionsmæssige, sociale, industrielle og økologiske krav. Der indgår mange faktorer i vurderingen af produkterne, herunder graden af innovation, funktionalitet, formel kvalitet og ergonomi. Kun de allerbedste produkter modtager en pris.

Læs mere om Red Dot prisen på: 
www.red-dot.de/press

 

Stokke-Home-RedDot-Award-4

 

Stokke® Home koncept

Søg på Stokke.com hjemmesiden for dit land eller kontakt din lokale forhandler for at finde ud af, om det ønskede produkt findes.

May 2016