Alt hvad du behøver til dine udendørs eventyr.

Stokke® Trailz Nordic Blue Exclusive Edition

Inspireret af den fantastiske blå farve i vores dramatiske skandinaviske landskab og vores påskønnelse af dets naturlige skønhed introducerer vi Stokke® Trailz Nordic Blue Exclusive Edition.

Her i Norge tror vi på, at det bedste liv er, hvor forældre og børn er sammen med hinanden i naturen. At tilbringe tiden udendørs er så vigtigt for os, at vi har et navn for det - gå på tur. Det kan være en tur i parken, en vandretur i skoven eller en skitur i bjergene. Det er en glad familieudflugt med masser af godt humør og tid til en lille snack i form af varm kakao og friske appelsiner. Der er ingen regler, det er lige meget, hvor I går hen, eller hvad I laver, så længe I nyder naturen sammen.

At være sammen med børn og vise dem deres naturlige omgivelser sætter gang i deres sanser og deres fantasi. At lære om dyr, planter og træer giver børn mulighed for at opleve miljøet tæt på og udvikle et livslangt forhold til verden omkring dem. At elske naturen gør ikke blot oplevelsen større, det spiller også en væsentlig rolle i den aktive og sunde livsstil, vi ønsker for vores børn. 

Stokke® Trailz Nordic Blue kombinerer funktionalitet med ægte skandinavisk stil.   Den er lige så robust og hårdfør, som den er elegant og det perfekte valg for aktive familier, som elsker naturen.

Til denne luksuriøse vogn hører også en pusletaske, der passer til, og der er mulighed for at vælge store, luftfyldte terrænhjul eller klassiske hjul, så du kan nyde at gå en tur med din baby overalt og på et ethvert tidspunkt på året.

 

Hvad medfølger?

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Blue_01

Stokke® Trailz stel med
terræn eller klassiske hjul

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Blue_02

Håndtag i kunstlæder på både
stel og sæde

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Blue_03

klapvognssæde i Nordic Blue

Valgfrit tilbehør

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Blue_04

Liggedel i samme farve, Nordic Blue

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Blue_05

Pusletaske i Nordic Blue

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Blue_06

Stormtræk til sædet i Nordic Blue

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Blue_07

Sædeindlæg i Chalk Grey

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Blue_08

Klassiske eller terrænhjul som
tilbehør for øget fleksibilitet
og personlig stil

 

 

Se vores barnevogne Byg din egen barnevogn

 

Søg på Stokke.com for dit land for at se, om produktet er tilgængeligt, eller kontakt din nærmeste forhandler.

October 2017