Hold din baby varm på den skandinaviske måde

Stokke® Winter Kit kollektion

Vi introducerer vores vinterkollektion 2016 med den nye tekstilfarve Bronze Brown og et Winter Kit kun til Stokke® Scoot.

Til denne vinter har vi designet det mest funktionelle og smukke "overtøj"... til din Stokke® barnevogn. Vores flotte Winter Kit holder din baby varm, når temperaturerne falder. Dit barn vil føle sig tryg og godt beskyttet mod koldt vejr og kan nyde den smukke vinter. Vi har også tænkt på dig. Varme luffer, der kan sættes på barnevognshåndtaget, med ægte fåreskindskanter og blødt fleecefor holder dine hænder dejligt varme, når I går tur. 

Winter Kit kollektionen til sædet til Stokke® Crusi, Stokke® Trailz og til sæde og bærelift til Stokke® Xplory® har smarte quiltede detaljer og fås i Pearl White, Onyx Black og den helt nye farve Bronze Brown. Tekstilerne har en lidt skinnende overflade for at gøre dem lidt mere sofistikerede. Vores designere har omhyggeligt koordineret alt, hvad du har brug for til at holde dig varm og se smart ud til vinter!

Noget nyt denne vinter er også Winter Kits til vores smarte Stokke® Scoot, som er særlig velegnet til byture.

Perfekt til vintershopping, byture og spadsereture uanset hvor. Stokke® Scoot Winter Kit er den skandinaviske måde at udstyre din barnevogn på for at give dig og din baby ekstra varme.

En sporty, men klassisk ternet kaleche, aftagelige luffer til mor og far og en matchende indkøbstaske til alt det ekstra du behøver, når du færdes i byen! Det ternede mønster, vi har valgt til dette nye tilbehør, er inspireret af en snehytte og hyggelige aftener foran pejsen sammen med venner på snefyldte vinteraftener.

 

Whats_included_01

Stokke® Scoot Winter Kit omfatter:
• Kaleche
• Luffer
• Indkøbstaske

Stokke® Scoot Winter Kit passer til:
Alle Stokke® Scoot modellerne produceret efter september 2014

Whats_included_02

Stokke® Winter Kit omfatter:
• Kaleche med aftagelig kant af ægte fåreskind
• Tekstilbetræk til bagsiden
• Stormbetræk
• Fåreskindsbørste
• Luffer til forælderen

Kompatibilitet
Winter Kit passer til sædet til Stokke® Crusi, Stokke® Trailz og til sæde og bærelift til Stokke® Xplory®.

Whats_included_03

Stokke® dunsovepose
Vi lancerer også en dunsovepose i Bronze Brown til at fuldende looket. Den er lavet af lette dun og foret med fleece for at holde din baby varm og tryg, når det er koldt.

Se vores barnevogne Byg din egen barnevogn

Se, om produktet kan fås, på din landespecifikke side på Stokke.com eller ved at kontakte din lokale forhandler.

October 2016