Alt hvad du behøver til dine udendørs eventyr.

Stokke® Trailz Nordic Green Exclusive Edition

Stokke® Trailz Nordic Green kombinerer funktionalitet med ægte skandinavisk stil. Den er inspireret af de nordiske skove og er lige så robust og rå, som den er elegant. 

Her i Norge sætter vi stor pris på det fantastiske landskab, der omgiver os. Vi mener, at livet er bedst, hvis både forældre og børn føler samhørighed med naturen og hinanden. En stor del af vores fritid bruger vi på at tage vores børn med ud og udforske naturens vidundere. Vores designere har lavet Stokke® Trailz Exclusive Edition til aktive familier, som elsker livet udendørs og nyder det på den skandinaviske måde.

Bløde grønne fibre vævet sammen med lettere, neutrale fibre giver de vandafvisende tekstiler, der bruges til denne barnevogn, et smukt look. Det gråhvide indtræk giver barnet ekstra komfort, og et smart stormbetræk giver ekstra varme og beskyttelse mod elementerne. Barnevognen har også et håndtag i læderlook med håndsyede detaljer og et picnictæppe, der kan sættes direkte på barnevognen. 

Exclusive Edition barnevognen er luksus fra top til bund og udstyret med alt, hvad du behøver for at nyde en spændende tur sammen. Denne luksusbarnevogn har også luftfyldte terrænhjul, så du kan gå tur med din baby i ethvert terræn og i al slags vejr.

Hvad medfølger?

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Green_01

Stokke® Trailz stel med håndtag i læderlook.

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Green_02

Sæde og/eller bærelift

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Green_03

Picnictæppe

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Green_04

Stormbetræk

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Green_05

Skiftetaske

IMAGE_DETAILS_Trailz-Nordic-Green_06

Sædebetræk (Chalk Grey)

 

Se vores barnevogne Byg din egen barnevogn  Butiksfinder

Se, om produktet kan fås, på din landespecifikke side på Stokke.com eller ved at kontakte din lokale forhandler.

October 2016