Trends for foråret og sommeren 2016

Endelig er dagene ved at blive længere, og solen er begyndt at skinne. Det er den særlige tid på året, hvor vi lægger vinteren bag os og ser frem til alt det nye, der spirer frem. Byd foråret velkommen og introducer den lille ny til en tryg og varm verden fyldt med sjov og oplevelser.

I denne sæson har vi taget de seneste tendenser med i vores kollektion og brugt alle regnbuens farver og sjove mønstre til at hjælpe dig og dit barn med at komme i forårshumør. Vær ikke bange for at skille jer ud – brug de spændende farver og kombinationer og nyd foråret! Her er en oversigt over udvalgte tendenser. 

Color Burst

Vi elsker farver i alle afskygninger, så gem det sorte væk og spring ud i foråret.

Kom ud i den friske luft, nyd det varme vejr og vis din baby den skønne natur. Er der nogen bedre måde at udforske verden på - sammen?

Læs mere om: Stokke® Scoot Style Kit, Racing | Stokke® Flexi Bath® | Tripp Trapp® Cushion

Urban Sporty

Klar, parat, start - din forårstur med din baby! 

Kør rundt i byen i sporty stil, og glem ikke at lægge sommertøj og solcreme i skiftetasken og medbring måske også et tæppe til en spontan picnic på græsset i parken. 

Læs mere om: Stokke® Changing Bag | Stokke® Scoot Style Kit, Racing

Lush Nature

Vores håndtegnede sommerfuglemønster til Tripp Trapp® puden er perfekt til at skabe forårsstemning indendørs.

Sammen med dit barn kan du nu finde de første forårsblomster i din have eller i den nærmeste park. Håndplukkede blomster på spisebordet gør familiens morgenmåltid lidt hyggeligere.

Læs mere om: Tripp Trapp® Chair | Tripp Trapp® Cushion

Mønstre

I denne sæson er der ingen regler om sammensætning af mønstre. Mix og match af hjertens lyst - alt er tilladt, og det er op til dig at finde din personlige stil og dine præferencer. 

Striber, organiske former eller sjove illustrationer - valget er dit.

Læs mere om: Stokke® Stroller Summer Kit | Tripp Trapp® Cushion

Stjerner

Ser du stjerner her til foråret? 

Så er du ikke den eneste. Mønstret findes overalt, på dametøj, på babytøj og selv i boligindretningen. Vores Tripp Trapp® pude fås i to farvekombinationer med dette klassiske mønster.

Læs mere om: Tripp Trapp® Chair | Tripp Trapp® Cushion

April 2016