First Class for Kids ti forskellige steder

Stokke® og Peninsula Hotels går sammen

Du behøver ikke længere at undvære smarte, behagelige og stilfulde Stokke produkter, når du er væk hjemmefra, da der nu findes Stokke produkter på ti Peninsula hoteller i hele verden.

Kvalitetsbevidste rejsende kan nu både nyde den unikke gæstfrihed og globetrotters yndlingsprodukter fra Stokke på Peninsula hotellerne, da den femstjernede hotelkoncern har introduceret babyprodukter fra Stokke.

Vores "First Class for Kids", Very Important Babies (VIB) program, giver dig en stressfri oplevelse, når du rejser med din baby. Med udvalgte Stokke produkter på Peninsula hoteller ti forskellige steder i verden kan du fokusere på at få dejlige ferieminder uden at skulle tage hele din Stokke kollektion med dig.

 

Hvad betyder et "First Class for Kids" ophold på et Peninsula hotel?

Et rigtigt hjem uden for hjemmet, hvor du kan fokusere på at udforske verden med dine børn, og de føler sig trygge, rolige og godt tilpas ligesom derhjemme. Vi har udstyret familiesuiter og -værelser på Peninsula hoteller ti forskellige steder i verden med et velovervejet udvalg af Stokkes signaturprodukter for at gøre ethvert øjeblik væk fra hjemmet endnu mere behageligt og minderigt.

 
 

10 Peninsula destinationer, der er lige så hyggelige som jeres eget hjem:

  1. Hong Kong
  2. Shanghai
  3. Beijing
  4. Tokyo
  5. New York
  6. Chicago
  7. Beverly Hills
  8. Paris
  9. Bangkok
  10. Manila

Produktudvalget vil variere alt efter værelsestype og destination. Tjek venligst med hotellet.

Ankomst

Vi byder dig velkommen på et Peninsula hotel med en "First Class Pick-up Service" i lufthavnen, hvor en Stokke® iZi Go™ by BeSafe® austostol venter på at give din VIB en sikker tur til jeres suite. Fornøjelsen ved luksustransport slutter ikke her, da Stokke® Xplory®, den ultimative barnevogn, står til rådighed under hele jeres ophold.

 

Stokke-Peninsula_co-operation_NEW6

 

Værelser

Når du bor i en Peninsula Suite findes et børneværelse fuldt udstyret med Stokke® børneværelsesmøbler, så din baby har et hyggeligt sted at slappe af, lege og føle sig tryg. Læg din baby til at sove i en Stokke® Sleepi™, vores unikke ovale seng, så dit barn får den hvile, det har brug for, til at klare morgendagens eventyr. Det kan ikke være nemmere med det højdejusterbare Stokke® Care™ skiftebord, der har masser af plads til din babys nødvendige udstyr. Der findes også en Stokke® Steps™ skråstol med gyngefunktion, et smart Stokke® Flexi Bath® samt Øko-Tex® Standard 100 certificerede Stokke® tekstiler til din babys bløde hud.

 

Stokke-Peninsula_co-operation_NEW4

 

Sightseeing og spisning

Stokke forbedrer også de exceptionelle rejse- og spiseoplevelser, som Peninsula hotellerne er kendt for. Den ikoniske Tripp Trapp® stol bringer dit barn op i bordhøjde, mens du smager på de kulinariske specialiteter. Stokke® Scoot, den smarte barnevogn til bykørsel og Stokke® MyCarrier, bæreselen med justerbar pasform til dig og din baby, sikrer, at din familie nemt kan komme rundt i byen og fokusere på det allervigtigste, nemlig hinanden og jeres fælles minder.

 

Stokke-Peninsula_co-operation_NEW5

Om partnerskabet

Partnerskabet er et naturligt match, da Peninsula Hotels altid overgår forventningerne med deres luksuriøse forhold, mens Stokkes produkter er designet til at have din baby så tæt på dig som muligt og gøre jeres oplevelser sammen mere behagelige.

January 2017