Vi introducerer nye, naturlige og smukke farver

Tripp Trapp® 2017 Colour Collection

Du har måske hørt at trenden i 2017 er at komme tilbage til naturen, når en ny generation af forældre nu søger balance i deres liv.

I en mere og mere hektisk og travl hverdag afspejler indretningen og vores livsstil et stigende ønske om et enkelt liv, hvor vi bruger naturlige materialer og planternes smukke farver til at bringe naturens elementer ind i stuen. Det handler alt sammen om at skabe harmoni og samhørighed med omgivelserne.

For os er det ikke en tendens, det er en levemåde. Snedækkede bjerge, dybe fjorde med blåt vand, mosgrønne skove og enge spækket med blomster fylder vores sanser og giver os inspiration.

 

Tripp Trapp® udtrykker indbegrebet af naturen.

Stolen er fremstillet af holdbart europæisk bøgetræ fra bæredygtig skovdrift og ser ikke alene smuk ud, men holder længe og kan derfor bruges i mange år. Med et tidløst design og beroligende farver bringer Tripp Trapp® den smukke skandinaviske natur indendørs med vores 2017 Color Collection.

Stolen, som vokser
med barnet. 

Tripp Trapp® stolen er designet til at passe til dit spisebord og bringe dit barn ind i hjertet af familien, så han eller hun kan lære og udvikle sig sammen med jer.

Fås i mange farver og med forskelligt tilbehør. Mix og match, så det passer til din stil!

     
 

Vi introducerer tre nye farver til Tripp Trapp® med matchende Baby Sets, der passer til:

 

HEATHER PINK

Bakker og bjergsider i Skandinavien er fyldt med denne varme og energiske farve. Heather Pink er en farve, man lægger mærke til i en neutral indretning og en unik tilføjelse i et farverigt hjem.

IMG_tripp-trapp-colours-2017_heatherpink

IMG_tripp-trapp-colours-2017_forestgreen1

FOREST GREEN

Forest Green er moderne og fræk og fremtrædende blandt modefarverne i øjeblikket. Den er sprød som bladene på træerne i skoven og føjer elegance og spænding til den mest stilfulde indretning.

IMG_tripp-trapp-colours-2017_forestgreen2

IMG_tripp-trapp-colours-2017_mossgreen

MOSS GREEN

Denne jordnære farve er ved at blive et must-have i enhver indretning. Den bløde pastelfarve er frisk og delikat og samtidig organisk og alsidig nok til at gøre enhver indretning mere personlig.

 

For at fuldende dette look har vi designet fire nye puder i botaniske farver og mønstre for at gøre stolen ekstra blød: Forest Green, Grey Leaf, Pink Stripes og Aqua Stripes:

 

IMG_tripp-trapp-colours-2017_cushion_1

IMG_tripp-trapp-colours-2017_cushion_2

IMG_tripp-trapp-colours-2017_cushion_3

 

Søg på Stokke.com for dit land for at se, om du kan få produktet eller kontakt din nærmeste forhandler.

 

April 2017