En hyggelig rede i storbyen.

Af: Julia

instagram.com/julisel

Vores hjem er der, hvor vi samles for at slappe af og hygge os i en travl hverdag.

A-cozy-nest_01.jpg

Julia og hendes mand Anton bor i Moskva sammen med deres datter Zoya. Ligesom alle andre forældre vil de gerne have det bedste til deres elskede datter.

 

 

Vi havde lige tid til at færdiggøre renoveringen og flytte ind i vores første lejlighed, inden lille Zoya blev født. Hun sover i samme værelse som os nu, og vi har ikke ret meget plads. Vi drømmer om at lave et børneværelse til Zoya og fylde det med smukke møbler og legetøj.

 

A-cozy-nest_02.jpg

A-cozy-nest_03.jpg

 

Vi valgte Stokke® Sleepi sengen til vores datter. Jeg så sengen første gang i nogle designblade, da jeg læste på universitetet, og det var kærlighed ved første blik. Da jeg fandt ud af, at jeg var gravid, og det blev tid til at vælge en seng til vores baby, var der ingen tvivl. Jeg er især glad for sengens ovale form, fordi jeg altid har så travlt og normalt støder ind i alle de skarpe kanter, der måtte være.
Mit arbejde med software har intet at gøre med design eller noget kreativt, men interessen for at omgive mig med æstetisk smukke ting har altid ligget i mig og får mig til at værdsætte godt design. Vi bor i en storby og bruger meget tid hjemmefra, så komfort derhjemme betyder meget for mig.

A-cozy-nest_04.jpg

 

A-cozy-nest_05.jpg

 

Jeg har selv indrettet vores lejlighed, og efter et stykke tid kan jeg se, hvad jeg holder af, og hvad jeg ønsker at udskifte. Jeg elsker det hvide look og har planer om, at næsten alt skal være hvidt i vores næste lejlighed. Ligesom enhver mor bruger jeg meget tid i køkkenet, og derfor har jeg indrettet et lille legekøkken til Zoya, så hun kan "hjælpe" med at lave mad og være i nærheden af mig.

 

A-cozy-nest_06.jpg

"Vi bor i en storby og bruger meget tid hjemmefra, så komfort derhjemme betyder meget for mig."

A-cozy-nest_07.jpg

Jeg kan godt lide at købe praktiske ting, og derfor valgte vi Tripp Trapp® højstolen, som vokser med barnet. Jeg prøvede den selv i forretningen, sad på den, da jeg var gravid, og nu kravler Zoya selv op og ned af den. Hun vokser så hurtigt.
Inden min datter blev født, spiste vi ved et højt barbord. Men min mand og jeg besluttede at opgive den løsning til fordel for et rundt bord. Så kan vi sidde sammen som en familie, selvom hun er lille, takket være Tripp Trapp®. Højstolen giver vores barn mulighed for at sidde sammen med os.

A-cozy-nest_08.jpg

A-cozy-nest_09.jpg

A-cozy-nest_010.jpg

"Det har altid ligget i mig at omgive mig med æstetisk smukke ting."

 

Stokke® Sleepi  Tripp Trapp® Chair Stokke® Flexi Bath®

Se, om produktet er tilgængeligt på din landespecifikke side på Stokke.com eller ved at kontakte din lokale forhandler.

September 2016