Stokke i mit hjem

Af: Jodi Kendall

Vi ventede med at finde ud af kønnet på vores to børn, indtil de blev født. Selvom deres børneværelser kom til at se meget forskellige ud, gik vi ud fra samme princip - at vælge neutrale møbler af høj kvalitet, som ikke alene var smukke, men også voksede med barnet.

 

Jodi Kendall er børnebogsforfatter og strategikonsulent hos Stokke AS. Hun bor i omegnen af New York sammen med sin mand, Bobby, sin fireårige søn Townes og sin nyfødte datter Lennox.

www.jodikendall.com

At-Home-with-Stokke_01

At-Home-with-Stokke_02

Da jeg var gravid med min søn, boede vi i en lillebitte lejlighed i New York (med to hunde!), og pladsbesparende møbler var en nødvendighed. Vi gik ind i en babyudstyrsforretning i Manhattan, hvor vi så Stokke® produkterne for første gang. Vi faldt pladask for en Stokke® Sleepi seng og et Stokke® Care skiftebord, der passede til, i Walnut Brown og købte det. (Du kan se hans tidligere børneværelse her). Min søn Townes bruger stadig sin Stokke® Sleepi seng, da den er blevet forlænget til en junior seng. Men da jeg blev gravid nogle år senere, boede vi et andet sted, og der var flere muligheder på markedet, så vi besluttede at gøre noget helt andet. 
Stokke® Home konceptet er basis for vores datter Lennoxs børneværelse. Vi blev med det samme forelsket i det inspirerende design og de flotte skandinaviske linjer (er det ikke kært, at sengen ligner et hus?), men vi har altid beundret, hvad Stokke® brandet står for – at designe produkter, der er bedst for barnet, og fremmer godt samvær mellem barnet og forældrene. Det er grunden til, at vi begyndte at købe dette brand for flere år siden, og til at jeg blev konsulent for virksomheden.

At-Home-with-Stokke_03

At-Home-with-Stokke_04

Selvom vi bor i et hus i øjeblikket, vil vi sikkert flytte tilbage til en lejlighed i byen inden for de næste par måneder. Derfor værdsætter vi, at Stokke® Home modulmøblerne kan bruges under forskellige boligforhold og indretninger. Det kan gøres småt og kompakt med både Stokke® Home skiftebordet og Stokke® Home vuggen i en seng eller lidt større med vuggen på et staviv og skiftebordet ovenpå Stokke® Home kommoden.

Lige nu sover min datter Lennox – som lige er blevet to uger på disse fotos – i Stokke® Home vuggen ved siden af vores seng om natten. Den er let og nem at flytte rundt og har en gyngefunktion, der hjælper hende med at falde i søvn. Jeg elsker at have hende lige ved siden af mig i sin egen trygge seng. Om dagen sover hun i sin Stokke® Home seng, og vi leger i hendes hyggelige børneværelse, som er blevet mit yndlingsrum i huset.

Stokke er blevet en vigtig del af vores liv de sidste fire år. Disse produkter er dybt integreret i vores familierutine, fra hvor de små hviler deres hoveder, når de sover, hvor de sidder ved spisebordet, til hvordan de ser verden, når vi går tur.

At-Home-with-Stokke_05

At-Home-with-Stokke_06

Der er et ordsprog, der lyder nogenlunde sådan her: "Når man bliver forældre, genoplever man barndommen, og når man bliver bedsteforældre, genoplever man forældrerollen". Det virker så sandt på dette stadie af mit liv. Jeg elsker dette foto med min mors spejlbillede. Jeg har lænet mig meget op ad hende, siden jeg blev mor for fire år siden og især for nylig med vores datter. Jeg har ringet til hende utallige gange, fordi jeg havde brug for at låne lidt af hendes tålmodighed, høre hendes visdom, dele oplevelser, fortælle en sjov historie og forstå, at det er en fælles opgave. Jeg er utrolig taknemmelig for at have min mor nu og altid.

"Når man bliver forældre, genoplever man barndommen, og når man bliver bedsteforældre, genoplever man forældrerollen".

At-Home-with-Stokke_07

 

Fotos: Jessica Mahady Photography

Liste over møblerne i Lennox's børneværelse:

Børneværelsesmøbler: Stokke® Home seng, vugge, skiftebord og kommode / bleer og plejeprodukter: The Honest Company
Blespand: Ubbi / skråstol: Stokke® Steps skråstol i rød / Uro med skyer: Made by Mosey / Closed Eye papirpose: Tell Kiddo
Messinglamper: Schoolhouse Electric / Gammelt marokkansk tæppe: Kat + Maouche / Svøb: aden + anais
Rattan opbevaringskurv: Target

 

Stokke® Sleepi Stokke® Home

Søg på Stokke.com hjemmesiden for dit land eller kontakt din lokale forhandler for at finde ud af, om det ønskede produkt findes.

July 2016