EN NY MÅDE AT LEVE PÅ

En voksende familie

Ingen sagde, at det ville være nemt, men sådan ville de helst have det. Efter en flytning, en ny baby og en omfattende renovering, ved de, at intet kan skille dem ad.

 

Finding-a-new-normal_02

 

Ved at flytte fra livet i byen til det veletablerede Holmenkollen med skoven lige uden for døren havde Therese og Rasmus skabt et nyt hjem til deres familie og kunne for fire måneder siden byde det seneste medlem velkommen. Det nye hjem ligger højt oppe på en bjergside med panoramaudsigt over Oslo og den omgivende fjord. Parret flyttede ind sidste år i maj efter at have købt huset af Rasmus' søster. Therese var i det sidste stadie af sin graviditet med Frans, så timingen var ikke ideel til renovering af et helt hus, forklarer Rasmus, men vi var nødt til at gribe denne chance. Det var et projekt, vi kunne gøre til vores eget. Så jeg begyndte at tegne det sammen med arkitektfirmaet Arkitekturkollektivet, siger Therese.

 

“Vi prøver at gøre de almindelige aspekter af dagligdagen sjove for Ole. Han elsker at deltage, når vi f.eks. laver mad."

Mød familien
Therese Mælen Hansen, som er arkitekt, og Rasmus Ødegaard, der er selvstændig, bor i Holmenkollen i udkanten af Oslo med deres to sønner, Ole på to et halvt og Frans på fire måneder.

Finding-a-new-normal_03

Finding-a-new-normal_04

Før Ole kom ind i vores liv, havde vi kun os selv at tænke på. 

Finding-a-new-normal_05

3 spørgsmål om hverdagen:

Hvad taler I om ved spisebordet?
Vi vil gerne have, at aftenmåltidet er en hyggelig tid for os alle. Vi taler med Ole om, hvordan hans dag har været i dagplejen, og om hvordan jeg har tilbragt dagen med Frans.

Yndlingsmad:
Hamburgers og steaks er vores favoritter!

Deres bedste ferie som familie:
Vi tog til Japan med Ole og tilpassede vores rejse, så vi vidste, at han ville have det godt. Vi så vilde aber i skoven og boede i et gammelt gæstehus, hvor Ole fik sin egen kimono.

“Vi ved, hvor vigtigt det er for Ole, at vi alle er sammen.”

Finding-a-new-normal_06

Finding-a-new-normal_07

Finding-a-new-normal_08

 

Det er det unikke ved Stokke®, produkternes høje kvalitet og funktionalitet. Samtidig har de et skandinavisk look og en designæstetik, som aldrig går af mode.

 

Finding-a-new-normal_09

"Der er kommet en ny mand i familien, som kun er blevet
bedre med tilføjelsen af baby Frans."

Finding-a-new-normal_10

Finding-a-new-normal_11

Bedste hverdagstip:

Vi har lavet en kasse til Ole i gangen, hvor han har sit overtøj, sine huer og sine vanter. Ved at have et bestemt sted, hvor dit barn kan lægge sine ting, er det nemmere og sjovere for dem at lære at rydde op efter sig. Ole hjælper med at rydde op efter måltiderne. Han nyder at fylde og tømme opvaskemaskinen. Vi prøver at holde det meste af Oles legetøj i hans værelse og har kun nogle få ting i stuen og nedenunder. En gang imellem bytter vi rundt på legetøjet. Det får det til at føles nyt igen.

"Vi værdsætter vores tid sammen og vil gerne have Ole og Frans med til det hele."

Finding-a-new-normal_12

Finding-a-new-normal_13

Familietid i solen - der mangler ikke stille veje i nærheden af deres hjem til at gå ture sammen.

 

Tripp Trapp®  Stokke® Steps Bouncer Stokke® Home  Stokke® Xplory®  Stokke® MyCarrier  Stokke® iZi Go Modular by BeSafe®

 

Se, om produktet kan fås, på din landespecifikke side på Stokke.com eller ved at kontakte din lokale forhandler.

September 2017