Stokke® Sleepi Hazy Grey er et hit hos mange mødre

- se hvorfor de elsker den...

Gwen

Gwen arbejder som 
freelance
fotograf hos 
Gwengraphy.

 

gwengraphy.blog.me

In-Love-with-HazyGrey_01

In-Love-with-HazyGrey_02

Jeg kan lide en enkel og minimalistisk indretning. Stokke® fangede min opmærksomhed, fordi det er smukt design med indbygget komfort. Nu er jeg ved at vænne mig til mit nye liv med mit nyfødte barn. Mit liv er fyldt med en ny slags glæde, som jeg aldrig har følt før.

Det, jeg bedst kan lide ved Stokke® Sleepi Mini, er det minimalistiske design og mobiliteten, fordi sengen er forsynet med hjul. De drejelige hjul betyder, at min baby ikke vågner, når jeg flytter sengen rundt. Jeg kan bruge sengen i børneværelset og i andre rum i huset. Jeg har den stående i stuen om dagen, og i vores soveværelse om natten.

In-Love-with-HazyGrey_03

In-Love-with-HazyGrey_04

Jeg kan godt lide, at sengen kan udvides, efterhånden som mit barn vokser. Jeg valgte Hazy Grey, fordi det er en moderne farve, der ikke går af mode. Den er alsidig og passer til forskellige typer stof og tilbehør.

 

In-Love-with-HazyGrey_05

Ms.
Happiness

Ms. Happiness er en blogger, som skriver om husførelse, indretning og det at være mor.

blog.naver.com/csklove1

In-Love-with-HazyGrey_06

Det geniale ved Stokke® Sleepi er de drejelige hjul, som gør det nemt at flytte sengen rundt i huset. Det giver mig mulighed for at lade sengen stå i stuen, når min baby har brug for mig, og at flytte den ind i soveværelset, når den lille er faldet i søvn.

In-Love-with-HazyGrey_07

In-Love-with-HazyGrey_08

Jeg faldt for det subtile og moderne look, som farven Hazy Grey giver. Du kan ikke alene se træets struktur, men farven passer også til både piger og drenge.

Jeg har altid troet, at en barneseng kun holdt i kort tid, men da Stokke® Sleepi konceptet kan bruges, indtil barnet er 10 år gammelt, er det en god investering. Den er midtpunktet i vores hjem.

In-Love-with-HazyGrey_09

 

Stokke® Sleepi koncept

Se, om produktet kan fås, på din landespecifikke side på Stokke.com eller ved at kontakte din lokale forhandler.

January 2017